Ελεονώρα Μελέτη: «Ο κρύος ιδρώτας που πρέπει να ένιωσε…»

«Έχω δεχτεί δύο φορές πρόταση γάμου»...
Η Ελεονώρα Μελέτη επισκέφθηκε σήμερα την πρωινή εκπομπή του Mega για μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή. Η παρουσιάστρια μίλησε για πολλά και για τις εκπομπές που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια στο Star.

 
«Δεν έχω καθόλου τύψεις κι ενοχές. Δεν θεωρώ ότι έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση άνθρωπο. Στη δική μας την εκπομπή τουλάχιστον προσέχουμε πάρα πολύ πώς θα διαχειριστούμε πρόσωπα και θέματα. Μάλιστα, στην αρχή ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για να με πείσουν να κάνω αυτή την εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Star ήταν ότι επιτέλους θα αποκτούσα κι εγώ βήμα και όποιος με έχει στήσει στον τοίχο θα περάσει από κόσκινο. Ε, δεν το έκανα. Και μόνο μερικές φορές ο κρύος ιδρώτας που πρέπει να ένιωσε κάποιος κατά τη διάρκεια που τους έπαιζα και περίμεναν ότι θα τους ξεφτιλίσω επειδή οι ίδιοι είχαν κάνει το ίδιο στο παρελθόν, μου αρκούσε», τόνισε η Ελεονώρα. 
 
Για την προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως: «Έχω δεχτεί δύο φορές πρόταση γάμου. Ήμουν πολύ μικρή στη μία περίπτωση και στην άλλη νομίζω ότι έγινε σε πολύ κακό timing. Μετά γνώρισα κάτι χλέπες! Έχω γνωρίσει και ανθρώπους που έχω απορήσει με τον εαυτό μου γιατί ήμουν μαζί τους».

//www.youtube.com/embed/4jFcgt4Xf88