Ελεονώρα Μελέτη κατά Γιώργου Λιάγκα,«Η άποψη του κράτησε 20λεπτά, μια ολόκληρη ενότητα»

«Ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει και ποικιλοτρόπως την απόφαση του Φώτη να αποκτήσει παιδί και μετά μιλούσε για ρατσισμό »

H Eλεονώρα Μελέτη σχολίασε τις σημερινές  δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη της Άσπας Τσίνας στην Ναταλία Γερμανού… «Χρονομετρήσαμε πόσο χρόνο κράτησε η άποψη του; Περίπου 20 λεπτά! Δηλαδή σχεδόν μια ενότητα. Μήπως κάνει πλάκα όμως; Γιατί τελευταία κάνουμε χιούμορ» τόνισε και συνέχισε…« Έγω συμφωνώ ότι υπάρχουν πρόσωπα τα οποία μπορεί να παρουσιάσουν ενδιαφέρον! Εμένα μου άρεσε η συνέντευξη της Άσπας Τσίνα στη Ναταλία, πολύ περισσότερο απ’ ότι θα μου άρεσε η συνέντευξη σε ένα πρόσωπο που είναι στην επικαιρότητα». 

Η  παρουσιάστρια μίλησε και για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου να αποκτήσει μωρό! «Είχε γίνει ένα ζήτημα τις προάλλες με αφορμή την απόφαση του Φώτη ν΄αποκτήσει ένα παιδί. Είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά από μια εβδομάδα, διάβασα ένα editorial του Λιάγκα που μιλούσε για τον ρατσισμό, όπου έγραφε ότι ο Έλληνας είναι κομπλεξικός, δεν δέχεται τις απόψεις των άλλων και πρέπει να προσαρμόζεται! Και λέω δεν μπορεί να είναι αυτός ο Γιώργος Λιάγκας»

Δείτε όσα είπε