Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι μάταιο να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, κάποια πράγματα δεν είναι για κακό»

Ελεονώρα Μελέτη

"Ίσως κάποιες καταστάσεις να έπρεπε να ολοκληρωθούν προτού γίνουν πολύ χειρότερες" υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο κανάλι. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική παρουσιάστρια και ευρωβουλευτής με τη ΝΔ αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος του MEGA Καλημέρα, τα νούμερα τηλεθέασης και τις απαιτήσεις του νέου της ρόλου.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση η αποδοχή του κόσμου γιατί αυτό ήρθε μετά από μια τηλεοπτική σεζόν που η εκπομπή απαξιώθηκε τηλεοπτικά και από τα νούμερα της τηλεθέασης. Δεν υπάρχει παρουσιαστής που, όταν βλέπει τα νούμερα της τηλεθέασης, ενώ μπορεί να ξέρει μέσα του ότι δεν είναι εκείνος ο κύριος υπαίτιος, δεν το παίρνει και λίγο προσωπικά. Με ικανοποιεί λοιπόν πολύ που ήρθε μετά από μια τηλεοπτική χρονιά που πολλοί προσπάθησαν να ρίξουν σε μένα το βάρος της κακής πορείας της εκπομπής».

«Επομένως αυτό είναι μια δική μου προσωπική ικανοποίηση. Μεγαλύτερο όμως είναι το αίσθημα της ευθύνης από αυτό της ικανοποίησης γιατί, όταν ξέρεις ότι εκεί έξω υπάρχουν κάποιοι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που σε έχουν ψηφίσει γιατί είδαν κάτι σε σένα όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο από την υποψηφιότητα, νιώθω μέσα μου αυτό το γλυκό βάρος του να δουλέψω πραγματικά γι’ αυτούς τους ανθρώπους και να αποδείξω ότι δεν είχαν άδικο με την ψήφο τους. Πρέπει να τους δικαιώσω, αυτό νιώθω».

«Δεν έχω πικρία ακριβώς από το MEGA Καλημέρα, κάποιοι ερμήνευσαν το τέλος αυτό έτσι όπως τους συνέφερε και αυτό ίσως λίγο με στεναχώρησε. Είμαι όμως υπέρ της φιλοσοφίας ότι όταν συμβαίνει κάτι είναι μάταιο να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, προχωράμε παρακάτω να δούμε τι μπορεί να έφτιαξε και τι μπορεί να διορθωθεί. Είμαι και υπέρ της φιλοσοφίας ότι κάποια πράγματα δεν είναι πάντα για κακό, δηλαδή ίσως κάποιες καταστάσεις να έπρεπε να ολοκληρωθούν προτού γίνουν πολύ χειρότερες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα της συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA.