Ελεονώρα Μελέτη: Η παρέμβασή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Ναταλία Γερμανού

"Ήθελα απλά να το διευκρινίσω γιατί μας βλέπει και χαιρόμαστε που μας βλέπει η φίλη μας Ελεονώρα" είπε η Ναταλία Γερμανού.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παρενέβη η Ελεονώρα Μελέτη, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στην παρουσιάστρια του Καλύτερα Δεν Γίνεται. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που ξεκίνησε στην εκπομπή, με αφορμή τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τους παίκτες ριάλιτι και τις θέσεις που παίρνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Έλα ρε παιδιά, εγώ είπα μόνο για παίκτες ριάλιτι» έγραψε η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα και η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Να το διορθώσουμε λοιπόν, η Ελεονώρα αναφέρθηκε μόνο σε παίκτες ριάλιτι, δεν τους τσουβάλιασε γενικά. Ήθελα απλά να το διευκρινίσω γιατί μας βλέπει και χαιρόμαστε που μας βλέπει η φίλη μας Ελεονώρα».

«Ακόμα και οι παίκτες ριάλιτι, δεν είναι μία συνομοταξία, ένα πρόσωπο, ακόμη κι εκεί υπάρχει μια ποικιλία που όντως κάποιος μπορεί να αξίζει. Από αυτήν την άποψη μίλησα για τσουβάλιασμα. Δεν σε παρεξήγησα Ελεονώρα» απάντησε η Παναγιώτης Ραφαηλίδης, που είχε κάνει το σχόλιο.