Ελεονώρα Μελέτη: Η ατάκα όλο νόημα – «Εγώ την πρώτη γραμμή την έχω να φαίνεται, δεν έχω να κρύψω κάτι»

Ελεονώρα Μελέτη

"Όταν θα πάρεις αυτό το δικαίωμα του να νιώσεις μέσα σου κάτι να σε τρώει, πιθανότατα κάτι έχεις πιάσει στον αέρα".

Συζήτηση περί απιστίας και ύποπτων… κινήσεων έκαναν η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα του «MEGA Καλημέρα» το πρωινό της Τετάρτης (3/4). Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά στην κάμερα της εκπομπής και η αναφορά του σχεδιαστή σε μία αντίστοιχη προσωπική του εμπειρία.

«Ας ξεκινήσουμε από το ένστικτο. Έχω την εντύπωση ότι, όταν δεν είσαι στα όρια της ψυχοπάθειας για να βλέπεις παντού εχθρούς, όταν θα πάρεις αυτό το δικαίωμα του να νιώσεις μέσα σου κάτι να σε τρώει, πιθανότατα κάτι έχεις πιάσει στον αέρα», σχολιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ποια είναι όμως τα σήματα; Ξαφνικά να βλέπεις τον άλλο να περιποιείται πολύ περισσότερο, να ξυρίζεται, να κουρεύεται, να φοράει αρώματα», παρατήρησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Στην ανάγκη της προσωπικής ανανέωσης θα βάλεις και τον άλλο, να τον παρασύρεις. Εδώ μιλάμε για την περίπτωση που δεν τον παρασύρεις και το κάνεις για σένα», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη αμέσως μετά.

«Αν εσύ δεις ξαφνικά τη σύζυγό σου να ανανεώνεται χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά σας, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις. Αν όμως τη δεις να ανανεώνεται και ξαφνικά αυτή η ανανέωση τη βγάζει και έξω από το σπίτι, εκεί νομίζω ότι υποψιάζεσαι. Εγώ πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις ότι κάτι αλλάζει», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Καμία κολόνια, κανένα λούσιμο. Όταν κρύβει το κινητό, το γυρνάει τούμπα και σηκώνεται τη νύχτα και το χρησιμοποιεί… SOS!», σχολίασε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Το τούμπα δεν το αφήνεις για να μη… σκάσει κάποιο ύποπτο πρόσωπο αλλά γιατί συνήθως στο chat φαίνεται η πρώτη γραμμή. Εγώ την έχω να φαίνεται, δεν έχω να κρύψω κάτι», απάντησε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη κλείνοντας το θέμα στο πάνελ.