Ελεονώρα Μελέτη για τη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ: «Και την τελείωσα και ξαναμίλησα»

Ελεονώρα Μελέτη

"Δεν μπαίνεις στη μαύρη λίστα. Τη μία μέρα είναι αυτός που τσακώθηκες, την άλλη φεύγει και έρχεται ένας άλλος", σημειώνει η Ελεονώρα Μελέτη.

Τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη στην εκπομπή Night Out σχολίασαν η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες του MEGA Καλημέρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η ιστορία με τον ΣΚΑΪ είναι στις δικαστικές αίθουσες. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα, το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου. Θα δικαιωθώ και τελειώσαμε. Θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους, αν νιώσω πρώτα ηθικά καλά και μου ζητήσουν μία συγγνώμη».

«Το κανάλι μπορεί να έχει μια δικαστική διαμάχη και να έρθει κάποιος άλλος διευθυντής που θα σε θέλει και να σου κάνει μια πρόταση. Το κανάλι δεν είναι οι άνθρωποι, έτσι δεν είναι;», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, με τον Θανάση Πάτρα να σημειώνει: «Καλά κάνει και δεν είναι απόλυτος».

«Δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας. Εάν ξεκινήσεις μία διαμάχη, υπάρχουν οι άνθρωποι που το πάνε στο τέλος και υπάρχουν και εκείνοι που συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο, με μία ηθική συγγνώμη ή με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό. Έχει να κάνει με το πώς θέλεις να εξελιχθεί αυτή η διαμάχη και μόνο», τόνισε από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εσύ που ήσουν σε διαμάχη με τον ΣΚΑΪ, δεν ξαναμίλησες ποτέ μαζί τους;», τη ρώτησε ο Κώστας Τσουρός.

«Εγώ και την τελείωσα (τη διαμάχη) και ξαναμίλησα», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν μπαίνεις στη μαύρη λίστα, γιατί και τα κανάλια αλλάζουν από πίσω. Τη μία μέρα είναι αυτός που τσακώθηκες, την άλλη φεύγει και έρχεται ένας άλλος με τον οποίο δεν είσαι τσακωμένος», διευκρινίζει η Ελεονώρα Μελέτη, κλείνοντας το θέμα.