Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Δεν περίμενα από έναν άνθρωπο που έχει επαφή με τον κόσμο να μιλά για ποινικό αδίκημα»

Ελεονώρα Μελέτη

"Έχεις κάνει διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις", λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η τηλεφωνική φάρσα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης από το Πάμε Δανάη στον Νίκο Μάνεση βρέθηκε πολύ σύντομα να παίζει παντού, κυρίως λόγω της αντίδρασης του παρουσιαστή. Στην εκπομπή Mega Καλημέρα έπαιξε το σχετικό απόσπασμα και η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά: «Ήταν μια δύσκολη μέρα χθες, μπορεί να είχε ξυπνήσει στραβά ο άνθρωπος».

Όταν ο Θανάσης Πάτρας επισήμανε πως ο Άρης Καβατζίκης θα έπρεπε να εξηγήσει στον δημοσιογράφο ότι πρόκειται για πλάκα, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Έχεις κάνει διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε τα εξής:

«Στην τελική με ένα συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πάρα πολλά πρόσωπα, δεν έχει παρεξηγηθεί κανένα, όλοι γελούσαν. Δεν περιμένεις από έναν άνθρωπο, ο οποίος και σε ζωντανές συνδέσεις όταν έχει τα παιδιά του έξω θα πει «έλα φέρε τον κύριο να μας πει μια καλημέρα, μίλα στον κύριο, σταμάτα έναν περαστικό». Δηλαδή κι αυτό δεν το ρωτάς σε έναν άνθρωπο στην τηλεόραση. Αυτό, όμως και πάλι, σαν κίνηση όταν το κάνει, δεν φαίνεται κακή δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία ζωντανή, μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα».

«Στις λαϊκές όταν πήγαινε, στα ταξίδια όταν πήγαινε, δεν είχαν όλοι την έγγραφή αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Θα περίμενα από έναν άνθρωπο που έχει την επαφή με τον κόσμο την αυθόρμητη, την ξαφνική, την μη στημένη, ότι δεν θα έλεγε σε έναν δημοσιογράφο «παιδιά τώρα κάνετε ποινικό αδίκημα»…», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.