Ελεονώρα Μελέτη για Μικρούτσικο – Τρέμη: «Γίνεται όλο και χειρότερο, είναι κακό κουτσομπολιό»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Κώστας Τσουρός: "Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι νεούδι στη δημοσιογραφία, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στο χώρο. Είναι πολύ σοβαρό θέμα αυτό που έχει συμβεί".

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη και τις προσωπικές τους στιγμές. Στο Mega Καλημέρα το θέμα συζητήθηκε εκτενώς και τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκαν για το θέμα με ιδιαίτερη αυστηρότητα.

Αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη είπε τα εξής: «Νιώθω ότι γίνεται χειρότερο. Χειρότερο! Δεν δικαιολογείται. Μπορεί όντως να γίνει μια ατυχία, αν και θεωρώ ότι ανάμεσα σε δύο έμπειρους ανθρώπους όπως είναι ο κ. Μικρούτσικος και ο κ. Ροδόπουλος αποκλείεται να συμβεί… Και μεταξύ τους να το έλεγαν είναι κακό κουτσομπολιό αυτό που έχει γίνει. Εμένα θα με έθιγε πάρα πολύ να ξέρω ότι υπήρχαν δύο άντρες που μιλούσαν για μένα και τον τρόπο που με γνώρισαν, που με προσέγγισαν, που συναναστραφήκαμε».

Ο Κώστας Τσουρός πήρε στη συνέχεια τον λόγο και ανέφερε: «Είναι διαφορετικό να λες πράγματα που είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα για μία συγκεκριμένη γυναίκα και πόσω μάλλον όταν είσαι άνδρας και τα λες για μια γυναίκα εκθέτοντας το παρελθόν της. Είτε είναι σε δημόσιο λόγο, είτε είναι σε φιλική συζήτηση, είτε είναι προσωπική κουβέντα, για μένα είναι το ίδιο και το αυτό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι νεούδι στη δημοσιογραφία, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στο χώρο. Το θέμα ότι πάμε να το καλύψουμε έτσι το κάνει ακόμα χειρότερο. Είναι πολύ σοβαρό θέμα αυτό που έχει συμβεί».

«Προσωπικά σαν γυναίκα και με θίγει και με έχει φέρει σε φοβερή αμηχανία. Στην προσπάθεια να καλύψεις ένα λάθος τα κάνεις χειρότερα. Με θυμώνει πάρα πολύ που λέει ότι έκλεισαν την κουβέντα με γέλια», τόνισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θάνασης Πάτρας επισήμανε για τον δημοσιογράφο: «Γιατί μας υπενθυμίζει ο κ. Ροδόπουλος ότι είναι viral η συνέντευξη; Έχει γίνει viral γιατί ήταν κανιβαλιστικό και δεν ήταν καθόλου ωραίο».

Η κουβέντα ολοκληρώθηκε με μια ατάκα του Βασίλη Γρηγορόπουλου: «Ο Νόμος του Μέρφι λέει αν τα κάνεις μια φορά χάλια μη συνεχίζεις να τα κάνεις σωστά γιατί θα γίνονται πάντα χάλια»