Ελεονώρα Μελέτη – Έπεσε η αυλαία για το Mega Καλημέρα: Αποχωρεί ο Κώστας Τσουρός

Ελεονώρα Μελέτη

Δείτε όλα όσα είπαν στον αέρα η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της.

Η αυλαία έπεσε σήμερα για την εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό. Στο φινάλε της εκπομπής, μάλιστα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ο Κώστας Τσουρός δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

«Περάσαμε πολύ ωραία δύο χρόνια. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε!», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Εγώ χάρηκα που κάναμε αυτή τη συνεργασία. Τι θα κάνουμε του χρόνου; Χωρίζουμε; Ο Κώστας μας του χρόνου δεν θα είναι μαζί μας, αλλά θα έχει ωραία πράγματα να μας πει σε λίγο καιρό».

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι υπόλοιποι on camera συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ που με δεχτήκατε πίσω και φυσικά δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα». Ο Θανάσης Πάτρας πρόσθεσε με τη σειρά του: «Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και την εμπειρία», ενώ η Άννα Ζηρδέλη  είπε: «Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την τηλεοπτική εμπειρία».

Κλείνοντας την εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες και στη συνέχεια είπε: «Να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να περάσετε καλά με ανθρώπους που αγαπάτε. Εμείς σας αφήνουμε εδώ, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώμουμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Πολλά φιλιά».