Ελεονώρα Μελέτη: Έπεσε η αυλαία για το «Mega Καλημέρα» – Αποχαιρέτησε οριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Ελεονώρα Μελέτη

«Για εμάς ήταν ένα μεγάλο στοίχημα, φεύγουμε πολύ ευχαριστημένοι και γεμάτοι από αυτή τη χρονιά. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η πρώτη σεζόν της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ολοκληρώθηκε σήμερα. Η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

«Ήταν πολύ ωραία χρονιά. Το ήξερα, όταν έδινα τα χέρια με το Mega, ότι θα περάσουμε μια όμορφη χρονιά και χαίρομαι πάρα πολύ που την πέρασα μαζί σας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Για τους συνεργάτες της στο πάνελ, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Ευχαριστώ τον Κώστα που τον ήθελα τόσα χρόνια να κάνουμε αυτό που κάναμε ένα χρόνο τώρα. Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε του χρόνου κοντά μας».

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, είπε από την πλευρά της: «Δεν θέλω να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς γιατί είναι μια μέρα χαράς. Τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός.

Κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Η κουμπάρα μου εδώ είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφος και παραπάνω από αδελφή θα έλεγα. Σας ευχαριστώ για όλα και σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι».

Ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας ευχαρίστησαν με τη σειρά τους την Ελεονώρα Μελέτη και όλους τους συνεργάτες.

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στους τηλεθεατές: «Σας ευχαριστούμε που μας ανοίξατε την πόρτα του σπιτιού σας, μας βάλατε μέσα στα σπίτια σας. Μας χαρίσατε όμορφα πρωινά. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Για εμάς ήταν ένα μεγάλο στοίχημα, φεύγουμε πολύ ευχαριστημένοι και γεμάτοι από αυτή τη χρονιά. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».