Ελεονώρα Μελέτη: «Εκείνη τη στιγμή ένιωσα κρέας»

Τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια για Συγγρού και pole dancing;

Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη που μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της να βγει στη Συγγρού ως εκδιδόμενη γυναίκα και να κάνει pole dancing για τις ανάγκες της εκπομπής της.

Όσον αφορά την εμπειρία της Συγγρού είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπήκα σε αυτοκίνητο. Το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Είχα πει στον Θέμη ότι θέλω να κάνω αυτό το βιωματικό, να βγω στη Συγγρού, να δω πως νιώθουν αυτές οι κοπέλες. Εγώ ένιωσα χάλια. Θεωρώ ότι η πρώτη φορά πρέπει να είναι έτσι άχαρη για όλες. Μετά όμως δεν νομίζω ότι συνηθίζεται, απλά θωρακίζεται αυτή που το κάνει, επειδή συζήτησα με κοπέλες. Αυτά που σου λέω δεν είναι δικές μου εικασίες».

Για το pole dancing η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Το pole dancing ήταν το πιο δύσκολο γύρισμα. Στην πιάτσα ήξερα ότι δεν θα πάρω πελάτη. Πήγαινα για να δω το πως λειτουργεί εκεί το όλο θέμα, όπου πραγματικά έρχεσαι σε πολύ άβολη θέση και μόνο με τα πρόσωπα και τις φάτσες που βλέπεις. Μερικές φορές νιώθεις άβολα και για εκείνους. Στο pole dancing εγώ ένιωσα εξαιρετικά κρέας εκείνη τη στιγμή. Εγώ δεν το έχω κιόλας. Αν έβλεπες τις κοπέλες που βγήκαν μετά, ήταν ταλέντα, ήταν θεές, το θέλανε. Δηλαδή δεν μπορείς να το κάνεις, αν δεν θες. Πρέπει να είσαι μπροστά στον κόσμο. Στον σύντροφό μου μπορεί και να το έκανα, αλλά το να το κάνεις μπροστά σε αγνώστους πρέπει να έχεις αρκετά έντονα ναρκισσιστικά στοιχεία, με την καλή έννοια. Πρέπει να είσαι ερωτευμένη με το σώμα σου και τον εαυτό σου, αλλά να έχεις και την ίδια άνεση να το εκφράσεις μπροστά στον κόσμο».