Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι να τρελαίνεσαι, έγραφαν… τι ανάγκη έχει αυτή που έχει 15 Φιλιππινέζες»

Ελεονώρα Μελέτη

«Ήταν συγκλονιστικά τα μηνύματα», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη, επειδή θήλαζε δημόσια το μωράκι της, η Ελεονώρα Μελέτη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι θυμήθηκαν αντίστοιχες περιπτώσεις που και οι ίδιες δέχτηκαν αρνητικά σχόλια.

«Δεν θυμάσαι πριν χρόνια που θηλάζαμε και είχαμε πάει ένα βράδυ στην Επίδαυρο και φάγαμε ένα κράξιμο άνευ προηγουμένου, γιατί τολμήσαμε και πήγαμε στο θέατρο, ενώ θα έπρεπε να είμαστε σπίτι εκείνη τη στιγμή και να θηλάζουμε. Λες και ήξεραν αυτές αν εγώ είχα βγάλει γάλα με το θήλαστρο, εάν εγώ μπορούσα να θηλάσω… Είναι να τρελαίνεσαι! Τι συζητάμε; Τα αυτονόητα;», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε από την πλευρά της: «Ήταν συγκλονιστικά τα μηνύματα από κάτω και κάνανε και διάλογο μεταξύ τους. Που εμείς με τον άντρα μου, ήταν δική του παραγωγή η παράσταση στην Επίδαυρο, είχαμε φύγει αυθημερόν. Φύγαμε στις 6 το απόγευμα και γυρίσαμε στις 4 το πρωί.

Είχα αφήσει 5-6 μπουκάλια γάλα πίσω στη μαμά μου. Καθόμουν σαν την αγελάδα όλο το πρωί και έβγαζα γάλα και είχα από κάτω την κάθε μια που έλεγε “τι ανάγκη έχει αυτή που έχει 15 Φιλιππινέζες”. Είναι να τρελαίνεσαι».