Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα οπτικοακουστικό υλικό – Οι παρουσιαστές που εμπλέκονταν σε αυτό είναι εν ενεργεία»

Ελεονώρα Μελέτη

"Δεν έπαιξα το απόσπασμα γιατί θα άνοιγα κεφάλαια με συναδέλφους που δεν θα ήθελα" ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Για τα σκληρά σχόλια που είχαν γίνει κατά το παρελθόν για την ίδια από τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στο Έλεος. Στην συνέχεια παρουσιάστρια απάντησε και για τον λόγο που δεν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά σε Συνέδριο για την γυναικεία κακοποίηση.

«Είχα πάει έτοιμη γιατί μου αρέσει να αποδεικνύω αυτά που λέω. Ήμουν οργανωμένη για την ομιλία με οπτικοακουστικό υλικό. Επειδή κρατούσα για πολλά ηλεκτρονική αποδελτίωση, θα στήριζα τα λεγόμενά μου και με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν και με αποσπάσματα εκπομπών. Απλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το κάνω γιατί παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εμπλεκόντουσαν σε αυτό είναι εν ενεργεία. Είχα δώσει μία συνέντευξη στο Nitro και είχα μιλήσει για την ψυχανάλυση και μετά η συνέντευξη έγινε θέμα και ο τίτλος ήταν Φέρτε τον ζουρλομανδύα» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν έπαιξα το απόσπασμα γιατί θα άνοιγα κεφάλαια με συναδέλφους που δεν θα ήθελα. Λίγα χρόνια μετά οι ίδιοι οι παρουσιαστές είναι από αυτούς που υποστηρίζουν ανοιχτά την ψυχοθεραπεία. Εκείνες τις εποχές έπεφταν κορμιά, ήταν μηνύσιμα όσα ακούγονταν. Δεν έκανα καταγγελία γιατί υπήρχε το δεν χτυπάς το σινάφι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.