Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Μαρίας Σολωμού, σχολιάζουμε και γινόμαστε γραφικοί»

Ελεονώρα Μελέτη

«Είναι όλο λάθος από την αρχή», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με τη Μαρία Σολωμού, τη Δανάη Μπάρκα και τον Mente Fuerte έπαιξαν σήμερα στο «Mega Καλημέρα». Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη δική της άποψη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλο αυτό είναι λάθος από την αρχή.

Mente Fuerte: Αιχμές κατά της Δανάης Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού – «Μάλλον ο καθρέφτης σου δεν δουλεύει καλά»

«Όλο αυτό που έχει γίνει είναι λάθος, είναι από την αρχή μέχρι το τέλος όλο λάθος. Έχουμε τη Μαρία Σολωμού που είπε την άποψή της θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Είναι όλο λάθος. Η Μαρία Σολωμού έθιξε ένα κοινωνικό φαινόμενο με ζήλο και πάθος, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει.

Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε για τη Μαρία Σολωμού: «Ένας άνθρωπος έπεσε να μας φάει»

Μια γυναίκα που απορρίπτει τον εαυτό της συστηματικά και διδάσκει το παιδί της να απορρίπτει τον εαυτό του επίσης συστηματικά. Αυτό είναι το κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο πήγε να θίξει η Μαρία. Αφήνουμε αυτό το φαινόμενο ασχολίαστο και σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Αυτή είναι η τοποθέτησή μου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Μαρίας. Μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε σε κάτι που δημιουργεί έναν ντόρο, ενώ στην ουσία δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Έχουμε αφήσει την ουσία αυτού που έχει πει ο άλλος και γινόμαστε απλά γραφικοί».