Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι, μόνο με το Star»

«Δεν έχουμε καταλήξει, είμαστε στη διαδικασία ανταλλαγής απόψεων...»

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, απαντώντας στις ερωτήσεις για όλα όσα ακούγονται σχετικά με τη νέα εκπομπή που σχεδιάζει.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Συζητάμε καθημερινά. Δεν έχουμε καταλήξει, είμαστε στη διαδικασία ανταλλαγής απόψεων. Το κανάλι θέλει καθημερινή παρουσία, την ίδια ζώνη, ανάλογο concept, εγώ έχω κάποιες άλλες προτάσεις. Δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι, αυτό το ξεκαθαρίζω. Όσα γράφονται είναι ανυπόστατα, για να μην τα χαρακτηρίσω αλλιώς. Δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι, μόνο με το Star. O «πιλότος» δεν είναι ακόμα έτοιμος, μέσα στην εβδομάδα θα τον δει το Star».

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη, η παρουσιάστρια τονίζει ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με τον ΣΚΑΪ, ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΑΝΤ1, λέει χαρακτηριστικά: «Επειδή κάπιοι συνεργάτες της εκπομπής -που μπορεί να μη βρίσκονται πια στη θέση τους- δεν μου είχαν φερθεί σωστά τότε, δεν σημαίνει ότι θα το φέρω ψυχολογικό βάρος και κληρονομιά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ούτως ή άλλως όλοι κριθήκαμε γι’ αυτό. Δεν μπορώ να γενικεύω εξαιτίας κάποιων ξεκάθαρα προσωποποιημένων συμπεριφορών».

//www.youtube.com/embed/BWUHiT88IBg

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελεονώρα Μελέτη σατιρίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη φράση «Προχωράω κι αερίζομαι»!