Ελεονώρα Μελέτη: «Απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι μόνο ο Λιάγκας το πρόβλημα στην εκπομπή»

Μελέτη Κορινθίου

"Δεν θα τα χρεωθεί όλα εκείνος. Πρέπει να υπάρχει και αλλού πρόβλημα", σχολιάζει με νόημα η παρουσιάστρια του MEGA Καλημέρα.

Τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου στα τηλεοπτικά συνεργεία σχολίασαν η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα του MEGA Καλημέρα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερς σε φιλανθρωπική εκδήλωση εάν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από την οποία αποχώρησε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Από μία προσωπική συζήτηση που είχα μαζί της, ξέρω ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι σε πρώτο πλάνο ως πρόβλημα της Μαρίας. Παιδιά, δεν είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή αυτή, δεν θα τα χρεωθεί όλα εκείνος», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Απ’ ό,τι έχω καταλάβει εγώ, πρέπει να υπάρχει και αλλού πρόβλημα… δεν είναι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εμένα η θέση μου είναι ξεκάθαρη: ένας παρουσιαστής, αν δεν θέλει κάποιον στην εκπομπή του, δεν τον έχει», παρατήρησε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να σημειώνει με νόημα: «Και αν θέλει κάποιον, κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει».

«Πιο καθαρή δήλωση δεν υπάρχει, άρα υπήρχε πρόβλημα πολύ έντονο με την εκπομπή και προφανώς με τον Γιώργο», υπογράμμισε η Νανά Παλαιτσάκη, με την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει τον λόγο για διευκρινίσεις.

«Όταν υπάρχει μία δυσχέρεια σε μία συνεργασία, θα πρέπει να παίρνεις το πρόσωπο με το οποίο δεν τα βρίσκεις και να του τα λες ευθέως, έτσι; Χθες δεν λέγαμε ότι ο παρουσιαστής λύνει, δένει, φέρνει, διώχνει; Άρα δεν έχει την παντοδυναμία που περιεγράφηκε χθες», σημειώνει η Ελεονώρα Μελέτη σε άλλο σημείο της συζήτησης με τους συνεργάτες της.