Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν μας σοκάρει να φιλιούνται δυο άντρες»

Ελεονώρα Αντωνιάδου

'Έχουμε ακραίες αντιδράσεις στην παράσταση και σηκώνονται και φεύγουν την ώρα της παράστασης, δεν με στεναχωρεί" ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Αντωνιάδου.

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε στην κάμερα του Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το μεσημέρι της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στις ακραίες αντιδράσεις που προκαλεί η παράσταση «Κόκκινα φανάρια» του Βασίλη Μπισμπίκη στην οποία πρωταγωνιστεί, την τρανς κοινότητα που αναδεικνύεται μέσα από την παράσταση καθώς και το body shaming.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Αντωνιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ακραίες αντιδράσεις στην παράσταση και σηκώνονται και φεύγουν την ώρα της παράστασης. Δεν με στεναχωρεί, όμως, γιατί είμαστε σε ένα θέατρο 150 θέσεων και φεύγουν κάθε φορά πέντε, έξι. Δεν μας ενοχλεί. Αν ο θεατής σοκάρεται περισσότερο βλέποντας δυο άντρες να φιλιούνται στο στόμα παρά αν βλέπει έναν φίλαθλο να σκοτώνει κάποιον άλλον επειδή φοράει άλλο χρώμα μπλούζα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

«Η τρανς κοινότητα ακόμα ζει περίεργες καταστάσεις. Έμαθα πρόσφατα για μια κοπέλα που έχει κάνει την εγχείρηση, πήγε να νοικιάσει σπίτι και δεν της νοίκιαζαν σπίτι. Της είπαν, δεν θέλουμε να γίνει ότι και ότι η πολυκατοικία μας».

«Κατανοώ τους ηθοποιούς που πάνε στα ριάλιτι επειδή ξέρω πως είναι τα οικονομικά των ηθοποιών, ξέρω πως είναι να κάνεις απλήρωτος πρόβες και να περιμένεις να ανέβει η παράσταση, να σε έχουν με ποσοστά και να μην πληρώνεσαι» πρόσθεσε η ηθοποιός στο μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Στο σχολείο είχα βιώσει body shaming για έναν ρόλο στο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» όταν, επειδή ήμουν πιο τροφαντό παιδάκι, μου έδιναν τον ρόλο του γαϊδάρου. Το έβαλα όμως στόχο, έχασα τα παραπάνω κιλά και την επόμενη χρονιά πήρα τον ρόλο που ήθελα».