Ελένη Βουλγαράκη: «Με ζορίζει η ενημέρωση στην εκπομπή»

Ελένη Βουλγαράκη

"Δεν νιώθω ότι είναι στα χωράφια μου αλλά προσπαθώ" ομολογεί η Ελένη Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα τουBreakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια και συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ειδικότερα, η Ελένη Βουλγαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις για του χρόνου. Είναι πολύ νωρίς για μένα, δεν έχω ξεκινήσει ακόμα. Η πρόθεση μου γενικά είναι να κάνω μια συζήτηση, εννοείται, πρώτα με την Σίσσυ Χρηστίδου και με το κανάλι. Οι σχέσεις μας είναι υπέροχες, είναι άψογες και έχουμε αναπτύξει μια πολύ ουσιαστική και ανθρώπινη σχέση όλα αυτά τα πέντε χρόνια. Είναι μια σχέση που πιστεύω ότι θα διατηρηθεί στον χρόνο γιατί έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά».

«Η αλήθεια είναι ότι με ζορίζει λιγάκι η ενημέρωση στην εκπομπή. Δεν νιώθω ότι είναι στα χωράφια μου αλλά προσπαθώ και την παρακολουθώ όπως όλοι μας. Απλά εγώ νιώθω πιο ασφαλής στην ψυχαγωγία. Δεν νιώθω ότι η ενημέρωση είναι ένα κομμάτι το οποίο μπορώ να υποστηρίξω. Εννοώ δηλαδή ότι, αν κοιτάξω οτιδήποτε μελλοντικά γιατί δεν ξέρω τι θα προκύψει, θα ήθελα να είναι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Δεν θα έκανα ποτέ δελτίο ειδήσεων, προφανώς όχι».

«Εντάξει, καλά πάνε τα πράγματα» απάντησε, με νόημα, η Ελένη Βουλγαράκη στην ερώτηση που δέχθηκε για το εάν έχει δεχθεί και άλλες προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.