Ελένη Βουλγαράκη: Από το «Έλα Χαμογέλα» στην… αγκαλιά του Γιώργου Λιβάνη

Ελένη Βουλγαράκη

Μας εκπλήσσει η γοητευτική συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, Ελένη Βουλγαράκη!

Μπορεί την Ελένη Βουλγαράκη να την παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή του OPEN, «Έλα χαμογέλα» αλλά φαίνεται πως – έστω και για λίγο – βρήκε ευτυχία σε άλλη αγκαλιά!

Ο Γιώργος Λιβάνης ενώνει τις δυνάμεις του με τους απόλυτα επιτυχημένους και πολυπλατινένιους δημιουργούς Ηλία Φιλίππου και Κυριάκο Παπαδόπουλο και παρουσιάζουν το «Να Είσαι Ευτυχισμένη», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Platinum, μαζί με music video!

Το «Να Είσαι Ευτυχισμένη» είναι μια αισθαντική μπαλάντα, με την υπογραφή του δημιουργικού διδύμου των αμέτρητων επιτυχιών και την εξαιρετική ερμηνεία του Γιώργου Λιβάνη.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες σε ένα εντυπωσιακό location στα νότια προάστια της Αθήνας και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας που έχουν οριστεί από την πολιτεία.

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, ο Γιώργος Λιβάνης μετέφερε και μέσω εικόνας όλα τα συναισθήματα του τραγουδιού. Συμπρωταγωνίστριά του στο video είναι η αγαπητή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Βουλγαράκη.

Το «Να Είσαι Ευτυχισμένη» θα κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου και, σίγουρα, θα μπει στη λίστα των επιτυχιών!