Ελένη Βουλγαράκη: Αμηχανία στον αέρα για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη – «Δεν θέλω να μιλάμε για αυτό»

Ελένη Βουλγαράκη

"Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή".

Στη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε το πρωινό της Δευτέρας (11/3) ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ απευθυνόμενος στην Ελένη Βουλγαράκη τόνισε τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης που σημείωσε ο σύντροφό της, Φώτης Ιωαννίδης.

«Θέλω να σου πω κάτι, που σε κοιτάζω τόση ώρα. Σε μισώ» είπε αρχικά με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στη συνεργάτιδά του, με την Ελένη Βουλγαράκη να απαντά στο ίδιο ύφος: «Είναι πολύ βαρύ αυτό που είπες».

«Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη. Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ», τόνισε με νόημα ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας την τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε μαζί της στο Instagram ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

«Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα κι εμένα», ανέφερε στη συνέχεια η Ελένη Βουλγαράκη.

«Επειδή δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής, του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Βουλγαράκη.