Ελένη Τζώρτζη για Πέτρο Φιλιππίδη:«Δεν είναι καλός συνεργάτης, είναι προσβλητικός, υποτιμητικός και ακυρωτικός!»

«Ο Φιλιππίδης ανησυχεί για την αποκαθήλωση του ειδώλου και ο Κλούνεϊ για τα μάρμαρα του Παρθενώνα...Ποιος από τους δύο ασχολείται με κάτι σημαντικό;» και συνέχισε...«Είναι γνωστός για τους καβγάδες του!»
Μετά τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ''Πρωινό'' με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Πέτρος Φιλιππίδης για την Έλενα Τζώρτζη που την χαρακτήρισε,«αγενέστατη». Η κάμερα της εκπομπής ''Αποκαλυπτικά'' συνάντησε τη γνωστή ηθοποιό που έδωσε τη δική της απάντηση!
 

«Μπορώ και εγώ να πω μια κουβέντα γιατί όλη η συζήτηση έγινε απουσία μου.Αυτό δεν είναι ευγενικό. Από το λίγο που ξέρω τον Πέτρο δεν περίμενα να συμπεριφερθεί διαφορετικά. Δηλαδή, δεν είναι ο ίδιος ή επιτομή του ευγενικού ανθρώπου που περιμένεις ότι θα φερθεί ευγενικά σ΄όλο τον κόσμο. Εκείνο που με ξάφνιασε ήταν ότι αναφέρθηκε σε μένα. Θεώρησα ότι είναι ανούσιο το θέμα για το οποίο επέλεξε το όνομα μου. Είμαστε γνωστοί τουλάχιστον στον χώρο που δουλεύουμε, δεν νομίζω ότι κάποιος θα πάρει σοβαρά τον χαρακτηρισμό, ειδικά γιατί τον είπε ο Πέτρος! Αν ήταν κάποιος άλλο άτομο, με άλλο είδους ευγένεια, άλλου είδους συγκρότηση, άλλου είδους πολιτισμό και άλλους είδους αγωγή, πιθανότατα να με πείραζε! Δεν με πείραξε που το είπε ο Πέτρος δεν θεωρώ ότι ανήκουμε στην ίδια ομάδα ηθοποιών, έτσι νομίζω εγώ! ‘Αλλη πορεία έχει κάνεις εκείνος… δεν θα αμφισβητήσω ότι έχει γίνει φίρμα και άλλη πορεία εγώ. Εμένα η πρόθεση μου δεν ήταν να γίνω φίρμα! Εμένα η πρόθεση μου ήτανε να κάνω καλά τη δουλειά μου και να είμαι επαγγελματίας, να έχω την αποδοχή των συναδέλφων μου!»

Όσο για αυτό που είπαν πως όλο αυτό έγινε για διαφημιστικούς λόγους είπε, « Όχι για δικούς μου! Δεν μπορεί να έκανε ντόρο και ο κ.Φιλιππίδης για να έχω εγώ καλύτερη πορεία…Ας πούμε στην καινούργια μου παράσταση, στο καινούργιο μου σίριαλ. Το θεωρώ αστείο και τον χαρακτήρα και την στάση και την εποχή, μετά από ενάμιση χρόνο θυμήθηκε ότι είμαι αγενέστατη και είναι συνάδελφος; Ποια συνάδελφος; Εγώ πήρα σύνταξη από αυτή τη δουλειά, εύχομαι να πάρει και εκείνος!»

«Έχουμε συνεργαστεί μια φορά στο παρελθόν! Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα στη ζωή μου. Δεν είναι καλός συνεργάτης ο Πέτρος, είναι προσβλητικός, υποτιμητικός, ακυρωτικός και δεν ξέρω κατά πόσο το δικαιούται! Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι ο κ.Φιλιππίδης ξεχωρίζει από ταλέντο που έχει δικαιολογούν αυτές τις συμπεριφορές και δεν ξέρω και τι είναι αυτό που τον κάνει να έχει τέτοιες συμπεριφορές. Εγώ δεν είμαι γνωστή για τους καυγάδες μου… Ο Πέτρος είπε ότι ανησυχεί για την αποκαθήλωση του δικού του ειδώλου και ο Κλούνεϊ ανησυχεί για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, εσείς κάντε τη σύγκριση και πείτε μου ποιος ασχολείται με κάτι σημαντικό!»

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα latest news »