Ελένη Τζώρτζη: «Δεν ελύθη η κόντρα με τον Φιλιππίδη, σε ότι αφορά εκείνον»

Ελένη Τζώρτζη

"Βγήκε να με κατηγορήσει μετά από χρόνια στην τηλεόραση" διευκρινίζει η Ελένη Τζώρτζη.

Η Ελένη Τζώρτζη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον ντόρο που προκαλούν πια αποτελέσματα που παρουσιάζονται στην Επίδαυρο, την κόντρα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία με τον Σωτήρη Μουστάκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τζώρτζη σημείωσε με σαφήνεια πως «δεν συμφωνώ με αυτό που γίνεται στην Επίδαυρο. Μιλάμε εν πολλοίς για την ιερότητα του θεάτρου. Είναι γελοίο. Θα έπρεπε να μιλάνε για σεβασμό. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ποιος θεωρεί το θέατρο ιερό και ποιος δεν το θεωρεί».

«Δεν θα τους έκανα την χάρη (σ.σ. να αποχωρήσω από συνεργασία). Ένα από αυτά τα θέματα ήταν και η κόντρα μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη που είναι γνωστή τοις πάσι. Η κόντρα μας συνέβη εν τη γενέσει της παράστασης και το έλυσα, όσον αφορά εμένα. Δεν ελύθη όσον αφορά εκείνον, όταν βγήκε να με κατηγορήσει μετά από χρόνια στην τηλεόραση».

«Τι πλάσμα… Τι ηθοποιός, υπέροχος… Ήταν απίστευτο ταλέντο ο άνθρωπος» δήλωσε επίσης η Ελένη Τζώρτζη για τον αείμνηστο Σωτήρη Μουστάκα με τον οποίο είχαν συναντηθεί καλλιτεχνικά στο παρελθόν