Ελένη Τσολάκη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha

Ελένη Τσολάκη

Η παρουσιάστρια με ένα μήνυμα της θυμάται τις υπεροχές στιγμές που πέρασε στο κανάλι της Κάντζας...

Η Ελένη Τσολάκη πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του Alpha, καθώς και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να δώσουν ένα οριστικό «διαζύγιο», σε πολύ καλό κλίμα. Εξάλλου, η παρουσιάστρια από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και σήμερα χάρισε πολλά χαμόγελα στον σταθμό, αλλά για εκείνη ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε νέες επαγγελματικές επιλογές, απ’ ότι φαίνεται.

Πριν λίγη ώρα, η Ελένη Τσολάκη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με την οποία θέλησε να εκφράσει δημοσίως τα συναισθήματά της και να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της σπίτι, όπως χαρακτηρίζει το κανάλι της Κάντζας.

«Ήταν Ιούλιος του ‘13 όταν πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο αυτού του καναλιού!! Μικρή ακόμα, άγουρη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε!!! Ο ίδιος ενθουσιασμός και η ίδια ευγνωμοσύνη που νιώθω μέχρι και σήμερα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν τόσο ζεστά κ τόσο στοργικά και τα 6 χρόνια που ο Alpha ήταν το «σπίτι» μου!!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και κρατάω τη πιο ζεστή θέση στη κάρδια μου για όλους!! Ευχαριστώ που μέσα σ’ αυτούς τους διάδρομους, τα όνειρα μου έγιναν αληθινά!! Μεγάλωσαν, ωρίμασαν, δοκιμάστηκαν αλλά συνέχισαν να υπάρχουν!! 💕  Είμαι μόνο κερδισμένη!! Γέμισα από αγάπη, εμπιστοσύνη, εμπειρία και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ!! ❗️❗️❗️ Κέρδισα και σχέσεις αληθινές που είμαι σίγουρη πως θα κρατήσουν!! 💫💫💫

Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά!!! 💕💕💕  Ήταν 6 καταπληκτικά χρόνια!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #blessed», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση…

View this post on Instagram

Ηταν Ιουλιος του ‘13 οταν περασα για πρωτη φορα την εισοδο αυτου του καναλιου!!Μικρη ακομα,αγουρη αλλα γεματη ενθουσιασμο κ ευγνωμοσυνη για την ευκαιρια που μου δοθηκε!!!Ο ιδιος ενθουσιασμος κ η ιδια ευγνωμοσυνη που νιωθω μεχρι κ σημερα για ολους αυτους τους ανθρωπους που με αγκαλιασαν τοσο ζεστα κ τοσο στοργικα κ τα 6 χρονια που ο Alpha ηταν το «σπιτι»μου!! Σας ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου κ κραταω τη πιο ζεστη θεση στη καρδια μου για ολους!! Ευχαριστω που μεσα σ αυτους τους διαδρομους,τα ονειρα μου εγιναν αληθινα!!Μεγαλωσαν,ωριμασαν,δοκιμαστηκαν αλλα συνεχισαν να υπαρχουν!!💕 Ειμαι μονο κερδισμενη!!Γεμισα απο αγαπη,εμπιστοσυνη,εμπειρια κ αναμνησεις που δεν θα ξεχασω ποτε!!❗️❗️❗️ Κερδισα κ σχεσεις αληθινες που ειμαι σιγουρη πως θα κρατησουν!!💫💫💫 Σας ευχαριστω κ σας αγαπω ολους κ εναν εναν ξεχωριστα!!!💕💕💕 Ηταν 6 καταπληκτικα χρονια!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #blessed

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!