Ελένη Τσολάκη: «Θεωρώ ότι η Ελένη Μενεγάκη έφυγε καλά από αυτό το μαγαζί»

Ελένη Τσολάκη

"Πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο σε αυτό το τέλος της συνεργασίας θα τον έχει και πάλι το Mega και στους συνεργάτες" σημείωσε η Ελένη Τσολάκη.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει πάρει φωτιά από χθες για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η Ελένη Τσολάκη ανέφερε για αυτήν την πολύ μεγάλη αλλαγή:

«Το ανακοίνωσε η ίδια στους κοντινούς της συνεργάτες γιατί όλοι είναι πολλά χρόνια μαζί της. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ηλιάνα, η Ελένη Γιαλαλή και πιο πρόσφατη προσθήκη ήταν αυτή της Νάνσυς Νικολαΐδου. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα τρία τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο σε αυτό το τέλος της συνεργασίας θα τον έχει και πάλι το Mega και στους συνεργάτες. Θεωρώ ότι η Ελένη κάπως έφυγε καλά από αυτό το μαγαζί. Είναι η αίσθησή μου».

«Όντως έφυγε καλά και ήρεμα. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος στις οικονομικές της δοσοληψίες λειτουργεί εντελώς αντρικά χωρίς συναισθηματισμούς με τον τρόπο που το θέλει. Επαγγελματικά και σκληρά και είναι πολύ δυνατή. Ξέρει τι αξίζει. Από εκεί και πέρα σίγουρα έχει τις σταθερές της, όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος» είπε από τη μεριά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.