Ελένη Τσολάκη: «Θα επέστρεφα σε πάνελ, δεν θα είχα πρόβλημα»

Ελένη Τσολάκη

"Στο Happy Day ήμουν μόλις τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι σαν να ήμουν 10" παραδέχθηκε η Ελένη Τσολάκη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Ελένη Τσολάκη, το μεσημέρι της Κυριακής, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, στη δύσκολη φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της σχέσια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Happy Day ήμουν μόλις τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι σαν να ήμουν 10! Ακόμα ο κόσμος έξω μου λέει για το Happy Day γιατί έκανα και το κομμάτι του καιρού, που ήταν πολύ χαρακτηριστικό. Όταν ξυπνάς 5:30, στις 8:10 που έβγαινε αυτό το κομμάτι ήμουν ήδη στον τρίτο καφέ. Ακόμα έχω αυτή τη μανία του πρωινού ξυπνήματος. Τώρα, μάλιστα, πιο πολύ».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη αυτή την εποχή από ψυχαγωγία και από ένα χαμόγελο. Έχει ανάγκη να δει και κάτι θετικά πια. Θέλουν λίγη χαρά, ναι, μου λείπει και μένα λίγη χαρά. Η αλήθεια είναι πως όποια εκπομπή έχουμε φέτος απέναντι είναι εκπομπές που είναι στημένες, δουλεμένες, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και έχουν το κοινό τους. Σίγουρα ο κόσμος τις εμπιστεύεται. Από την άλλη όμως πλευρά, αν σκεφτούμε έτσι… δεν θα πρέπει να πηγαίνω καθόλου για δουλειά το Σαββατοκύριακο! Να κάτσω στο σπίτι μου»

«Θα μπορούσα να επιστρέψω σε ένα πάνελ, δεν θα είχα πρόβλημα. Ανάλογα βέβαια με την σύνθεση. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το τι πράγματα παίρνεις από τους ανθρώπους. Αν δηλαδή σε μια εκπομπή είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής που μόνο όφελος θα έχω εγώ να πάρω και εμπειρία. Δεν θα είχα πρόβλημα» συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.