Ελένη Τσολάκη σε Μαρία Φραγκάκη: «Μη μου το κάνεις αυτό, ήταν μια κακή στιγμή κι έχω ζητήσει συγγνώμη»

Open Weekend

"Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, τη φέραμε σε δύσκολη θέση και έχω πει τη συγγνώμη μου από την πρώτη μέρα", παραδέχεται η Ελένη Τσολάκη για το περιστατικό με την Έλενα Χριστοπούλου.

Την επίμαχη αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στη σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη τη δεκαετία του ’70 σχολίασαν η Έλενα Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο Open Weekend. Η αποκαλυπτική συνέντευξη του γνωστού παρουσιαστή στο περιοδικό ΟΚ! ήταν το θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές τα τελευταία 24ωρα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Όλγα Τρέμη. Πριν από μερικά χρόνια, ο αείμνηστος Ζάχος Χατζηφωτίου είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου», ανέφερε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη.

«Μη μου το κάνεις αυτό. Επειδή ήταν στη δική μου εκπομπή στον Alpha και περάσαμε πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα. Ατόπημα ήταν κι εκείνο, φέραμε την Έλενα Χριστοπούλου σε πάρα πολύ δύσκολη θέση», τη διέκοψε εμφανώς ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και για την ίδια, μια στιγμή και εμάς που δεν είχαμε σκεφτεί την προέκταση και το αφήσαμε να περάσει. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά ήταν μία πάρα πολύ κακή στιγμή. Αναλαμβάνω σαν επικεφαλής την ευθύνη και έχω πει τη συγγνώμη μου από την πρώτη ημέρα. Αφορούσε μια γυναίκα και την επόμενη ζήτησα συγγνώμη», είπε σε απολογητικό ύφος η παρουσιάστρια.

«Όφειλα να προστατεύσω έναν άνθρωπο που δεν ήταν παρών. Βρέθηκα με την Έλενα και το συζητήσαμε και ήταν κάτι που την είχε πειράξει και το είχε μέσα της, τα ξεκαθαρίσαμε, της ζήτησα συγγνώμη. Καμιά φορά η μεταμέλεια και να ζητάμε μια συγγνώμη για το λάθος μας ή την ευθύνη που δεν πήραμε, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αρκεί να είμαστε ειλικρινείς», σημείωσε κλείνοντας το θέμα η Ελένη Τσολάκη.