Ελένη Τσολάκη: «Ποτέ δεν είχα το κόμπλεξ να γίνω η κεντρική παρουσιάστρια»

«Όταν τελείωσαν οι ΠΕΔΕΣ...»

Μπήκε στη ζωή μας μέσα από τους ΠΕΔΕΣ και συνεχίζει μέσα από την πρωινή παρέα του Happy Day να τραγουδά και να μας «ενημερώνει» για τον καιρό. Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου για τη σχέση της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και την επαγγελματική της πορεία…



Πριν ξεκινήσεις το Happy Day, ακουγόταν πως θα έκανες δική σου εκπομπή. Απογοητεύτηκες που δεν συνέβη;

Όταν τελείωσαν οι ΠΕΔΕΣ, κάναμε μια κουβέντα για να συνεχιστεί η συνεργασία με το κανάλι, χωρίς ποτέ να συζητάμε μια συγκεκριμένη πρόταση. Υπήρχαν διάφορες σκέψεις για να δούνε από το κανάλι σε τι είδους εκπομπή ταιριάζω καλύτερα. Παρόλο που δεν είχαμε βρει το concept, μου έκαναν συμβόλαιο για δύο χρόνια, το οποίο ήταν τεράστια ευκαιρία για μένα. Εκείνη την περίοδο διάβαζα πως η εκπομπή μπήκε στον πάγο, αλλά ευτυχώς δεν ένιωσα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμουν ανυπόμονη για να γίνει κάτι γρήγορα, αλλά, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, κατάλαβα πως όλα γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Πάντως, ποτέ δεν είχα το κόμπλεξ να γίνω η κεντρική παρουσιάστρια.

Είχε γραφτεί πως με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έχετε τεταμένες σχέσεις.
Όταν άρχισαν να γράφονται αυτά, δεν γνώριζα καν τη Σταματίνα. Πώς είναι δυνατόν να γράφουν κάτι τέτοιο; Από τότε που ξεκίνησε η εκπομπή, δεν έχει γραφτεί κάτι ξανά και δεν είναι τυχαίο.

Από την ομάδα έχεις έρθει με κάποιον πιο κοντά;

Με όλους βρίσκομαι, όμως έχουμε διαφορετικές ζωές. Όσο είναι εφικτό, πάμε για φαγητό, βολτούλες, αλλά με τον καθένα αναπτύσσεις μια ξεχωριστή σχέση. Με τη Σταματίνα θα μιλήσω για μόδα και για σχέσεις, με τον Δημήτρη ταιριάζει το χιούμορ μας, με τον Νίκο έχουμε τις ίδιες ανησυχίες για τη δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή παρουσιάστρια μπέρδεψε την Ακρόπολη με τον Λυκαβηττό!

Το σχόλιο της Ελένης Τσολάκη για τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα

Ελένη Τσολάκη: Γιατί είπε «όχι» στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;

Τσιμτσιλή: «Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»! – Τσολάκη: «Δεν με ακούς και δεν με προσέχεις»!

Η Ελένη Τσολάκη ανέβασε τον πληθυσμό της Θήβας στις 162.384!