Ελένη Τσολάκη: «Πατάω στα πόδια μου και για πρώτη φορά ξέρω τι θέλω να κάνω»

Ελένη Τσολάκη

"Πάντα είναι θετικό να ακούς καλά λόγια και, επειδή δεν τα έχουν και εύκολα οι άνθρωποι, άσε αυτούς που τα λένε να τα πουν. Δεν είναι κακό" δήλωσε, με χαμόγελο, η Ελένη Τσολάκη

Την Ελένη Τσολάκη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του OPEN μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη λήξη του συμβολαίου με το OPEN και το επόμενο βήμα στην μικρή οθόνη.

«Η δουλειά πάει καλά και θέλω να σε ρωτήσω, επειδή ακούγονται και διάφορες φήμες, τελειώνει το συμβόλαιο σου φέτος;» ρώτησε αρχικά ο παρουσιαστής του late night για να λάβει μια απάντηση που, όπως έδειξε, τον ξάφνιασε ιδιαίτερα. «Τελειώνουμε φέτος, ναι».

Γ.Α.: Τελειώνουμε φέτος;

E.T.: Τελειώνουμε το συμβόλαιο. Βάζω το πρώτο πληθυντικό.

Γ.Α.: Kαι τι θα κάνεις του χρόνου; Είναι κάτι που το έχεις σκεφτεί, το έχεις συζητήσει, είναι ανακοινώσιμο;

«Δεν το ξέρω αυτό ακόμα. Έχουμε κάνει μερικές κουβέντες με τον σταθμό, υπάρχει η διάθεση και από τους δυο μας, θα δούμε όμως τι θα είναι αυτό και πως θα είναι» τόνισε με σαφήνεια η Ελένη Τσολάκη

Γ.Α.: Ένιωσες ότι έγινε κάτι καλό με αποτέλεσμα να τραβάς λίγο το ενδιαφέρον κάποιων άλλων ανθρώπων;

«Ναι, και αυτό είναι πάντα όμορφο. Είναι όμορφο να βλέπει κάποιος τη δουλειά σου και μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας να σου λέει, «το κάνεις ωραία, μήπως να δούμε και κάτι». Αλλά, επειδή είμαι ήδη δυόμιση χρόνια στο OPEN και είμαι καλά και με τους ανθρώπους έχω μια ωραία προσωπική σχέση, νομίζω ότι πάντα προέχει να κάνεις μια κουβέντα με εκείνους και μετά όλα τα άλλα. Πάντα όμως είναι θετικό να ακούς καλά λόγια και, επειδή δεν τα έχουν και εύκολα οι άνθρωποι, άσε αυτούς που τα λένε να τα πουν. Δεν είναι κακό» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Ελένη Τσολάκη στη βραδινή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Γ.Α.: Θέλεις να κάνεις κάτι άλλο; Θέλεις να κάνεις δηλαδή κάτι καθημερινό;

«Θα έκανα τα πάντα αλλά νομίζω ότι, επειδή τώρα νιώθω καλά και αυτή η εκπομπή μού ταιριάζει, την αγαπώ και την ξέρω, αισθάνομαι καλά και πατάω στα πόδια μου. Νιώθω στέρεη στο έδαφος και πιστεύω πως έχω στο μυαλό μου και ξέρω τι θέλω να κάνω, για πρώτη φορά ίσως.

Γ.Α.: Αν σου πρότειναν πρωινό;

E.T.: Θα έκανα με χαρά.