Ελένη Τσολάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει»

Ελένη Τσολάκη

"Και σε μια βδομάδα πάει στο 8%, δεύτερη στο 15% και τρίτη βδομάδα στο 30% ακατέβατα. Αυτό δεν είναι επιτυχία;".

Για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά συζήτησαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της πρωινής της εκπομπής στο ΟΡΕΝ. Αφορμή στάθηκαν οι νέες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Ματίνα Νικολάου, μέσα από τις οποίες επιβεβαιώνει τις συζητήσεις του γνωστού παρουσιαστή για την επόμενη σεζόν.

«Μην το λέτε με ηδονή το «αποτυχημένο», γιατί πραγματικά τρελαίνομαι. Σε μία πορεία 30 ετών ενός ανθρώπου σε μία δουλειά θα κάνει και επιτυχίες και αποτυχίες… και πιο καλά και πιο μέτρια και πιο ταιριαστά πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Ο τηλεθεατής αποφασίζει πότε κάποιον τον βλέπει και πότε τον απορρίπτει. Αφού τον Μουτσινά τον στηρίζει τόσα χρόνια, αυτό σημαίνει ότι το ύφος και το χιούμορ του τον εκφράζει», τονίζει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Όταν υπερτονίζουμε τις αποτυχίες ενός ανθρώπου και αφαιρούμε τις επιτυχίες, δεν είναι δίκαιο. Το «Καλό Μεσημεράκι» το ξεκίνησε τότε απέναντί μας, που κάναμε το «Τι Λέει;». Ξεκινάει η εκπομπή του Μουτσινά και έκανε 3% και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα πάει», περιέγραψε στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη.

«Το ευτυχώς το λέω με την καλή έννοια, γιατί ήμασταν ανταγωνιστικά απέναντι. Και σε μια βδομάδα πάει στο 8%, δεύτερη στο 15% και τρίτη βδομάδα στο 30% ακατέβατα. Αυτό δεν είναι επιτυχία; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα», υπογράμμισε η οικοδέσποινα.

«Όλοι έχουμε κάνει αποτυχίες… όλοι! Πες μου έναν στην ελληνική τηλεόραση που έχει κάνει μόνο επιτυχίες!», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Τσολάκη για τον Νίκο Μουτσινά.