Ελένη Τσολάκη για την ανανέωση του συμβολαίου της: «Άλλα πράγματα απαιτείς μετά από 17 χρόνια στη δουλειά»

Ελένη Τσολάκη

"Για να μην κοροϊδευόμαστε, χρειάζονται περισσότερα ραντεβού όταν είσαι σε μία φάση διαπραγμάτευσης", σχολιάζει με νόημα η Ελένη Τσολάκη.

Αιχμές για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις συζητήσεις στις οποίες βρίσκεται άφησε η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, με αφορμή τις δηλώσεις των Χατζίδου-Παύλου αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου τους για το πρωινό του Star, έκανε τη δική της τοποθέτηση, αφήνοντας υπόνοιες και περνώντας τα δικά της μηνύματα.

«Για να μην κοροϊδευόμαστε κιόλας, χρειάζονται περισσότερα ραντεβού όταν είσαι σε μία φάση διαπραγμάτευσης. Δηλαδή όταν εσύ έχεις κάτι να ζητήσεις από τον σταθμό σου, όταν θέλεις να βρεθεί κάπου μία χρυσή τομή, όταν έχεις δει πώς έχει πάει η χρονιά και λες ως επικεφαλής μίας ομάδας ότι: αυτό δεν μας πήγε καλά, χρειαζόμαστε μία ενίσχυση εκεί. Εκεί χρειάζονται πολλά ραντεβού», σχολιάζει η Ελένη Τσολάκη.

«Όταν εγώ θέλω να συνεχίσω και αυτό είναι ξεκάθαρο, δε χρειάζεται και πολύ…», τονίζει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ Weekend.

«Το εάν θα μείνουμε εμείς ή αν θα έρθουν τρεις άλλοι δεν είναι βασική παράμετρος για το εάν θα συνεχίσει η Ελένη (Τσολάκη) και του χρόνου; Γι’ αυτό αναρωτιέμαι: δεν θέλουν η Ελένη (Χατζίδου) και ο Ετεοκλής, που τους αγαπώ και τους εκτιμώ πάρα πολύ, να εξασφαλίσουν ποιοι θα είναι δίπλα τους;», επισημαίνει από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Έχει να κάνει με τη διαδρομή, γιατί άλλα πράγματα απαιτείς – δε λέω ότι έχω φτάσει κάπου αλλά είμαι και 17 χρόνια στη δουλειά – και θέλεις να ξέρεις όταν πας να υπογράψεις ένα συμβόλαιο μετά από 17 χρόνια και άλλα πράγματα θες να ξέρεις όταν είναι ο 2ος ή ο 3ος σου χρόνος σε μία δουλειά», υπογράμμισε αμέσως μετά η Ελένη Τσολάκη.