Ελένη Τσολάκη για Ντόρα Κουτροκόη: «Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, εγώ βλέπω πολλά πράγματα»

Ελένη Τσολάκη

"Είναι κρίμα και άδικο για την πορεία της, τα χρόνια της και την αξία της να συζητάμε αν είναι γυναίκα ή άντρας" ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Η απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ήταν το θέμα συζήτησης στο Open Weekend. Η Ελένη Τσολάκη θέλησε να σχολιάσει την ξαφνική λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον τηλεοπτικό σταθμό, με αφορμή της δηλώσεις της τελευταίας αμέσως μετά την υπογραφή της απόλυσής της.

«Εγώ διαβάζοντας τις δηλώσεις της από πίσω, στη δεύτερη ανάγνωση, βλέπω πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι τα κανάλια είναι επιχειρήσεις κι εμείς που το ‘χουμε ζήσει από μέσα σκληρές, άδικες συμπεριφορές. Αν κάποιος δεν τις έχει ζήσει, είναι τυχερός» σχολίασε αρχικά η Ελένη Τσολάκη, ενώ πρόσθεσε: «Λες η διοίκηση, ο σταθμός είναι κάτι απρόσωπο, κάποιος πήρε αυτή την απόφαση, γιατί όλοι είμαστε αναλώσιμοι σε αυτή τη δουλειά. Εμένα αυτό που μου κάνει αρνητική αίσθηση είναι το αντίο αυτών των δύο ανθρώπων».

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από το γενικότερο δέσιμο των τριών παρουσιαστών και το εάν η Ντόρα Κουτροκόη ήταν το εύκολο «θύμα», η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Είναι κρίμα και άδικο για την πορεία της, τα χρόνια της και την αξία της να συζητάμε αν είναι γυναίκα ή άντρας. Όταν εγώ την ακούω να λέει ότι δεν ήθελα να χαιρετήσω κανέναν, παρά μόνο τα κορίτσια που με βάφουν και με χτενίζουν, αυτό φανερώνει ένα συνολικά κακό κλίμα που υπήρχε».

Όπως αναφέρθηκε στη σχετική συζήτηση του πάνελ, η είδηση για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη είχε διαρρεύσει ήδη από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.