Ελένη Τσολάκη για Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μαρία Φραγκάκη: «Δεν είναι τόσο ρομαντικά πάντα αυτά»

Ελένη Τσολάκη

"Δεν πικράθηκα, όχι" δήλωσε η Ελένη Τσολάκη για την μεταγραφή των δύο πρώην συνεργατών της.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούλουγλου με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε τόσο για το άγχος που έχει για το νέο της ξεκίνημα, στην καθημερινή ζώνη, όσο και τους δύο πρώην συνεργάτες της.

Ειδικότερα, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άμα πω πως δεν είμαι αγχωμένη, θα είναι ψέμα. Κάθε χρόνο είμαι αγχωμένη με ότι και να κάνω. Φέτος, ιδιαίτερα, λίγο περισσότερο γιατί είναι ένα μεγαλύτερο σκαλί και έχει πολλές δυσκολίες που κουβαλάει. Ευτυχώς τις γνωρίζω, τις ξέρω, τα έχω δουλέψει με τον εαυτό μου και τα έχω βάλει κάτω πάρα πολλές φορές. Είναι μια πολύ συνειδητή κίνηση και ένα πολύ συνειδητοποιημένο βήμα».

«Αγχωμένη θα είμαι πάντα, είμαι και τώρα. Βεβαίως. Μέχρι να ξεκινήσουμε και να αισθανθώ ότι όλο αυτό που που έχουμε στομ μυαλό μας μπορεί να υλοποιηθεί και να το δω να συμβαίνει, θα είμαι αγχωμένη. Και μετά που θα το δω να συμβαίνει, πάλι θα είμαι αγχωμένη. Γενικά θα είμαι αγχωμένη».

Όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε για τους δύο πρώην συνεργάτες της, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μαρία Φραγκάκη, που θα είναι πια «απέναντι» της, η Ελένη Τσολάκη απάντησε ως εξής. «Πως μου φαίνεται… Μια χαρά. Κανονικό. Είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς. Δεν πικράθηκα, όχι. Δεν έχεις πίστη σε αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη σε αυτά. Δεν είναι τόσο ρομαντικά πάντα για να σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο».