Ελένη Τσολάκη για Φαίη Σκορδά: «Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μία καρέκλα άδεια ενώ ο άλλος λείπει»

Τσολάκη Σκορδά

"Ήταν τόσο άβολο όμως τηλεοπτικά και προκαλούσε τόση αμηχανία αυτή η καρέκλα".

Το θέμα που προέκυψε με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο σημερινό (31/1) «Πρωινό ΣουΣού». Η απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει το Fay’s Time κανονικά στον αέρα, αφήνοντας κενή τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, έγινε θέμα συζήτησης σε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Η απόφαση πες ότι πάρθηκε διότι δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά, έχει ξαναγίνει να βγαίνει μία εκπομπή στον αέρα χωρίς τον κεντρικό παρουσιαστή ή να καλούν κάποιον άλλο να τον αντικαταστήσει για εκείνη την ημέρα. Το έχουμε δει και με την Κατερίνα Ζαρίφη όταν είχε πάει στη Σίσσυ», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν τόσο άβολο όμως τηλεοπτικά και προκαλούσε τόση αμηχανία αυτή η καρέκλα… Θα μου πεις «απ’ όλη την εικόνα εσύ είδες την καρέκλα;». Εγώ, παιδιά, είδα την καρέκλα. Βγάλε την καρέκλα ή βάλε κάποιον να καθίσει σε εκείνη την καρέκλα, δεν ξέρω τι θα κάνεις», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

«Από τη στιγμή που αποφασίζεις να βγάλεις την εκπομπή στον αέρα και καλείς τους συνεργάτες της εκπομπής να συνεχίσουν τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα… γιατί αν έχει καταφέρει κάποιος να μην έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον διπλανό του ή με τον συνεργάτη του, τότε μπράβο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι ισχύει», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η Ελένη Τσολάκη.

«Αφήνεις παρ’ όλα αυτά την καρέκλα εκεί και δείχνεις ένα τραπέζι με τέσσερις ανθρώπους αμήχανους, στεναχωρημένους, αγχωμένους και μια καρέκλα άδεια… Ήταν λάθος η πρόθεση. Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μία καρέκλα άδεια ενώ ο άλλος λείπει», κατέληξε στον συλλογισμό της η Ελένη Τσολάκη.