Ελένη Τσολάκη: «Για δύο εβδομάδες ήμουν σε μια κατάσταση…»

Ελένη Τσολάκη

"Στεναχωρήθηκα πολύ! Έδωσα την ψυχή μου. Ήμουν εκεί ψυχή και σώμα..."

Πριν από τρεις μήνες, η εκπομπή της έριξε πρόωρα τίτλους τέλους και η ίδια αποχαιρέτησε το κοινό. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στο Πρωινό και εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά για τη ζωή της μετά το «Τι λέει;»:

«Ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα αυτή. Στεναχωρήθηκα πολύ! Αυτοκριτική έκανα από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά. Για 2 εβδομάδες ήμουν σε μία κατάσταση… ήθελα να είμαι στο σπίτι μου, δεν ήθελα να μιλάω στο τηλέφωνο, ήθελα να είμαι μόνο με τους πολύ δικούς μου.

Έδωσα την ψυχή μου. Ήμουν εκεί ψυχή και σώμα όσο καιρό διήρκεσε και τον χρόνο πίσω να γυρνούσα, τα ίδια ακριβώς θα έκανα. Αν σου πω με έναν τίτλο τι δεν θα έκανα: δεν θα ρίσκαρα τόσο πολύ».

Η Ελένη Τσολάκη έδωσε διευκρινήσεις και για το συμβόλαιό της με τον Alpha, όπως και για το τέλος της συνεργασίας της με το ραδιόφωνο: «Διαβάζεις τόσα πράγματα που μετά ξεχνάς και εσύ τι συμβαίνει. Εγώ στον Alpha είμαι επτά χρόνια, το συμβόλαιό μου έχει ακόμη ένα χρόνο. Το κάναμε το Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται του χρόνου τον Αύγουστο. Είμαι σε συζητήσεις με τον σταθμό για να δούμε τι θα κάνουμε από Σεπτέμβρη. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή, τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ όμορφα και αυτή είναι η πραγματικότητα. Από εδώ και πέρα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν ξέρω τι μπορεί να ξημερώσει. Η αλήθεια είναι αυτή. Είμαστε σε κουβέντες για να δούμε τι θα προκύψει. Έχω αποφασίσει ότι όλα θα είναι καλά.

Στo ραδιόφωνο η σύμβασή μου έληγε σε 20 μέρες, απλά τελειώσαμε αυτή τη σχέση συνεργασίας 20 μέρες πριν. Το σταμάτησα πριν από 10 μέρες».

Έξαλλη η Ελένη Τσολάκη – Κινείται νομικά η Φαίη Σκορδά

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…