Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Παπανώτα: «Ήταν άστοχο χιούμορ αυτό με την ηλικία της Μπέττυς»

Ελένη Τσολάκη

«Και στα μπουζούκια να ήταν, η αναφορά στην ηλικία ήταν άστοχη. Τι σχέση έχει η ηλικία στην κουβέντα;».

Τις νέες αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα και τα σχόλια για τους Μαγγίρα-Μακαλιά σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της εκπομπής της το πρωινό της Δευτέρας (26/2). Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η Μπέττυ Μαγγίρα στα 50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδάει στα μπουζούκια».

«Αυτό το «50 χρονών γυναίκα, που είναι το πρωί παρουσιάστρια και το βράδυ μπουζουξού»… το θεωρώ από άστοχο έως αγενές και σεξιστικό», ανέφερε μετά την προβολή του σχετικού βίντεο ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Και στα μπουζούκια να ήταν, η αναφορά στην ηλικία ήταν άστοχη. Τι σχέση έχει η ηλικία στην κουβέντα; Είναι μία ιστορία που διαιωνίζεται, έρχονται σχόλια και από τις δύο πλευρές. Αν συνεχιστεί αυτό να λύνεται στον αέρα, θα ακούγονται πράγματα που θα πειράζουν εκατέρωθεν. Προφανώς αυτό έχει ξεκινήσει από κάτι που έχει ειπωθεί», σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.

«Και μπουζούκια να ήτανε, που δεν είναι μπουζούκια η Μαρινέλλα, η δουλειά της είναι να είναι showwoman. Και μακάρι όλες οι 50άρες να ήταν σαν τη Μπέττυ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εμμονή έχει πάθει ο Δημήτρης Παπανώτας με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι καυστικό σχόλιο, είναι προσβλητικό», παρατήρησε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Το να αναφερθείς στην ηλικία κάποιου, είτε την κρύβει είτε όχι, είναι άτοπο και δεν έχει καμία θέση εν προκειμένω σε αυτή την κουβέντα», τόνισε η Ελένη Τσολάκη αμέσως μετά.