Ελένη Σουγκλάκου: Η παίκτρια του Shopping Star που δίχασε μιλά για την αδικία στο παιχνίδι και τον πατέρα της

Ελένη Σουγκλάκου

Η κόρη του Απόστολου Σουγκλάκου, ή όπως την γνώρισαν οι τηλεθεατές... η κακιά του Shopping Star κάνει τα παράπονα της.

Η Ελένη Σουγκλάκου προκάλεσε αίσθηση πριν λίγο καιρό, μέσα από τη συμμετοχή της στο Shopping Star κυρίως για τα τσεκουράτα της σχόλια στο παιχνίδι. Η ίδια μάλιστα έβαλε τα κλάματα όταν δεν κατάφερε να κερδίσει τις συμπαίκτριες της, τις οποίες είχε κρίνει με σκληρά λόγια.

[dfp_ads id=236982]

«Ένιωσα ότι αδικήθηκα γιατί πιστεύω ότι από όλα τα κορίτσια, όπως είπε και η Βίκυ Καγιά όταν καθόμασταν εκεί ότι «Ελένάκι ήσουν η πιο ωραία όντως!» και πως ήμουν μέσα στο θέμα. Πιστεύω ότι αδικήθηκα γιατί δεν νομίζω ότι αυτά που φορούσαν οι άλλες κοπέλες ήταν πιο ωραία από το δικό μου. Πιστεύω ότι το είχα το σύνολο εγώ» δήλωσε στην εκπομπή La biri biri η κόρη του Απόστολου Σουγκλάκου, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, τον οποίο έχασε όταν ήταν 16 χρονών.

«Ήταν ένας υπέροχος πατέρας. Ένας υπέροχος οικογενειάρχης. Περνούσα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του. Είμαι περήφανη που είμαι κόρη του, που έχω το όνομα του. Βίωσα πολύ άσχημα το θάνατο του πατέρα μου. Είχαμε ιδιαίτερο δέσιμο. Τον αποκαλούσα «ο άνδρας της ζωής μου». Μου λείπει το χαμόγελο του» λέει για τον πατέρα της Απόστολο Σουγκλάκο.