Ελένη Ράντου: «Όταν βλέπουν την παράσταση με την Καλλιρρόη Μυριαγκού

Ελένη Ράντου

"Η Ελένη Βλαχάκη 20 χρόνια μετά μπορεί να φέρει και θλίψη".

Η Ελένη Ράντου και η Καλλιρρόη Μυριαγκού συμπρωταγωνιστούν στο θέατρο και η ερώτηση είναι κατά πόσο οι θεατές τις ταυτίζουν με τους ρόλους που είχαν στο Κωνσταντίνου και Ελένης. «Όταν βλέπουν την παράσταση, ξεχνούν εντελώς το Κωνσταντίνου και Ελένης και βλέπουν μια ιστορία που τους συνεπαίρνει κι αυτό είναι άλλο ένα μέσα μου που λέω «σε νικήσαμε». Νικήσαμε τη δική μας ιστορία ουσιαστικά. Αλλά είναι ωραίο να φτιάχνεις μια καινούρια ιστορία, να έχεις τη δυναμική να πεις ότι «όχι, δεν θα εγκλωβιστώ στην παλιά ιστορία και όταν εμφανιστούμε με την Καλλιρρόη δεν θα είναι αυτή η ιστορία, θα είναι μια άλλη»…», λέει η Ελένη Ράντου.

Για ενδεχόμενο σίκουελ του Κωνσταντίνου και Ελένης, η ηθοποιός είναι κατηγορηματική: «Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν σίκουελ, μιλάω καθαρά προσωπικά. Δεν έχω κουράγια να κάνω ξανά πράγματα που έχω κάνει παλιά. Κάνω στο θέατρο μια παράσταση 2-3 χρόνια, να κάνω και τα σίριαλ; Έλεος, λυπηθείτε με».

«Η Ελένη Βλαχάκη 20 χρόνια μετά μπορεί να φέρει και θλίψη. Η ανεμελιά θέλει μια ηλικία για να είναι αστεία. Μετά από μια ηλικία δεν ξέρω αν γίνεται και θλιβερό», κατέληξε η Ελένη Ράντου.