Ελένη Ράντου: «Μου έχει τύχει να κλείσω 10.000 ευρώ το επεισόδιο, αλλά…»

Ελένη Ράντου

"Νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000 τα οποία εγώ φορολογήθηκα"

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στην Φωλιά των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Τζάσμιν», όπου πρωταγωνιστεί στο θέατρο Διάνα, η ηθοποιός μίλησε για τις καλές αμοιβές στην τηλεόραση ενώ περιέγραψε το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που έχει ζήσει στη σκηνή.

«Πριν από την κρίση, κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν και 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Μου έχει τύχει και εμένα αλλά δεν τα πήρα γιατί πτώχευσε η εταιρεία» ανέφφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει, «Νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000 τα οποία εγώ φορολογήθηκα».

«Η καραμέλα που μας πιπίλισαν μετά ότι πληρωνόμασταν περισσότερο απ’ όσο αξίζαμε, έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν μηνιάτικα 300 και 500 ευρώ» πρόσθεσε η Ελένη Ράντου.

«Θυμάμαι μια φορά στο ΚΘΒΕ πως σηκώθηκε μια κυρία από το βάθος, σε σκηνή που βρισκόμουν στο προσκήνιο και πέταξε λουλούδια στη σκηνή σαν να βρισκόμαστε σε λαϊκό κέντρο. «Για πάρτη σου», είπε. Έκανα ότι δεν την είδα. Ντράπηκα τόσο πολύ» περιέγραψε με χιούμορ η ηθοποιός.

«Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τον εαυτό μου κάποια χρόνια μετά» σημείωσε η ηθοποιός στην προοπτική να την δούμε σε κάποιο remake τηλεοπτικής σειράς.