Ελένη Ράντου για την απεργία των ηθοποιών: «Μη στέκεστε στο κουτσομπολιό»

Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου απαντά στα "πυρά" που δέχθηκε για την απόφασή της να κρατήσει ανοιχτό το θέατρο Διάνα τις ημέρες της απεργίας των ηθοποιών.

Την Ελένη Ράντου εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έξω από το θέατρο Διάνα στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Η δημοφιλής ηθοποιός και θιασάρχης ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, όταν τόσο η ίδια όσο και η Κάτια Δανδουλάκη αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην 48ωρη γενική απεργία του κλάδου, επιλέγοντας να κρατήσουν ανοιχτά τα θέατρά τους.

«Είχαμε ραντεβού και δεν το ‘ξερα; Δεν είχαμε» είπε αρχικά η Ελένη Ράντου στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια τόνισε: «Αν ήθελα να πω, θα το ‘χα πει. Ενδιαφερθείτε λίγο για το ζήτημα των παιδιών αυτών, που έχουν τα χίλια δίκια, και μη στέκεστε στο κουτσομπολιό».

Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε πριν από λίγες ημέρες ένα καταγγελτικό ποστ ενάντια στην Κάτια Δανδουλάκη και την Ελένη Ράντου, κατακρίνοντας τη στάση τους απέναντι στη γενική απεργία των ηθοποιών, με τις δύο κυρίες να απαντούν.

Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε στις κατηγορίες του προέδρου του ΣΕΗ μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ενώ η Ελένη Ράντου έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από σχετική ανάρτηση στο Facebook.