Ελένη Πέτα: «Η καραντίνα πέρασε στους τοίχους ενός μικρού δωματίου στο νοσοκομείο»

Ελένη Πέτα

"Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, κάτι πάρα πολύ δύσκολο" τόνισε η Ελένη Πέτα για την περίοδο της καραντίνας.

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Πέτα την Παρασκευή στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη μουσικός μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε την περίοδο της πανδημίας αλλά και για την καριέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Πέτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον άνδρα μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Συναντηθήκαμε πριν πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και αρχικά ήταν από τη δική του πλευρά. Εμένα με κέρδισε στην πορεία. Είναι μια σχέση που δημιουργήθηκε μέσα από δυσκολίες και μέσα από διαφορές», είπε αρχικά.

Για τον αν υπάρχει κατανόηση λόγω του κοινού επαγγελματικού χώρου: «Είναι ένας σπουδαίος μουσικός. Κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Δεν μπλέκουμε».

«Δεν είναι εύκολη η καθημερινότητα. Με τον Κώστα έχουμε περάσει πολλά μαζί. Είμαστε 10 χρόνια μαζί και έχουμε περάσει από διάφορα στάδια. Όταν υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο η σχέση προχωράει», σημείωσε.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στην καριέρα της τόνισε: «Αισθάνομαι τυχερή για την πορεία που έκανα. Παρόλο που βγήκα σε μια δύσκολη εποχή, το ’90, που τότε υπήρχε άνθιση του λαϊκοποπ όπου εγώ δεν έβρισκα θέση».

«Δεν είχα ποτέ μεγάλες προσδοκίες οικονομικά και μεγάλες βλέψεις από τη δουλειά μου. Δεν ήθελα ποτέ τα τεράστια σπίτια και τα λούσα παρά θέλω να έχω την υγεία μου και γω και η οικογένεια μου. Από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι πράγματα που είναι ρευστά».

Για την καραντίνα, ανέφερε: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Συνέπεσε μάλιστα με κάτι ακόμα δυσκολότερο στη ζωή μου. Ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας στην οικογένειά μου, δεν στάθηκα σε αυτό το κομμάτι γιατί έτσι κι αλλιώς ήμασταν κλεισμένοι σε ένα νοσοκομείο. Οπότε ήμασταν έτσι κι αλλιώς κλεισμένοι και η πανδημία πέρασε κυρίως με μας να είμαστε κλεισμένοι όχι στους τοίχους του σπιτιού μας αλλά στους τοίχους ενός μικρού δωματίου σε ένα νοσοκομείο».

«Ξεκινάμε με την Ηρώ, όλα τα Σάββατα του Νοέμβρη στον Σταυρό του Νότου. Με την Ηρώ κλείνουμε 20 χρόνια από την τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει», κατέληξε ακόμα η Ελένη Πέτα.