Ελένη Ουζουνίδου: «Τρόμαξα, ήταν σαν να ζούσα τις ζωές άλλων ανθρώπων και όχι τη δική μου»

Ελένη Ουζουνίδου

"Ήταν ξαφνικά σαν να έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου" δηλώνει η Ελένη Ουζουνίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ουζουνίδου στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρίδη το μεσημέρι του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία καθώς και τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Ειδικότερα, η Ελένη Ουζουνίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάνω μια παύση φέτος, προς το παρόν, από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις γιατί για μια ολόκληρη χρονιά, από πέρσι τον Ιούνιο μέχρι φέτος στο τέλος Ιουνίου, δούλευα ασταμάτητα. Ήταν ξαφνικά σαν να έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου, σαν να ζούσα τις ζωές άλλων ανθρώπων και όχι τη δική μου. Τρόμαξα και γι’ αυτό προς το παρόν έχω αρνηθεί όσες προτάσεις μου έχουν γίνει».

«Μου πήρε πολύ μεγάλο διάστημα για να συνειδητοποιήσω πως δεν είναι στη ζωή ο Πάνος (σ.σ. Νάτσης). Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια, έπαιζε και εκείνος στο πρώτο σίριαλ που έπαιξα. Σοκαρίστηκα και εγώ όπως όλοι όταν μάθαμε το κακό το νέο, μου ήταν δύσκολο να δω τα επεισόδια όταν ολοκληρώθηκαν και τα είδα όταν προβλήθηκαν κανονικά και στο κανάλι για να μπορώ να είμαι ψύχραιμη. Στα δύο πρώτα επεισόδια έκλαιγα και μετά κάπως πιο ήρεμα και ψύχραιμα τα παρακολούθησα».

«Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες και τις διαχειρίζομαι με υπομονή. Έτσι τις διαχειρίστηκα στο παρελθόν γιατί έχω πολλά χρόνια να έχω δύσκολη συνεργασία. Πάρα, πάρα πολλά χρόνια» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελένη Ουζουνίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.