Ελένη Μενεγάκη: «Υποκλίνομαι για την υπομονή, την αντοχή και την αγάπη σας»

Ελένη Μενεγάκη

"Έχω υπάρξει πάρα πολύ τυχερή στη ζωή με τους συνεργάτες μου".

Η Ελένη Μενεγάκη κατέβασε αυλαία για φέτος και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν. Στο φινάλε, συγκέντρωσε στο πλατό όλους τους συνεργάτες της και θέλησε να πει δυο λόγια. Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε τα εξής:

«Κάθε χρονιά ξεκινάμε με τις ανησυχίες μας, τις τρεχάλες μας, τις ιδέες μας, τις καλές μας στιγμές, τις κακές μας στιγμές, τις δυσκολίες μας… Πότε πέφτουμε ψυχολογικά, πότε σηκωνόμαστε, αλλά κάθε μέρα, μέσα σε αυτό τον χώρο τον εργασιακό είναι μια χαρά. Ακόμα και όταν τα πράγμα στην καθημερινότητα δεν είναι καλά, με έναν μαγικό τρόπο εδώ μέσα όλα αλλάζουν.

Έχω υπάρξει πάρα πολύ τυχερή στη ζωή με τους συνεργάτες μου. Πάντα θα υπάρχουν και κάποια όχι μέσα στα ναι, αλλά πρώτα κοιτάμε αυτό που μας δίνει χαρά. Χαίρομαι που είμαστε ομάδα και ομάδα είναι όταν όλα τα χέρια είναι ενωμένα και κανένα δεν ξεφεύγει, εκεί που το ένα κεφάλι δεν γυρίζει πίσω για να μεταδώσει κάτι άλλο από αυτό που ζει ή τίποτα από αυτό που ζει. Είστε σπουδαίοι όλοι σας και σας αγαπώ πολύ.

Τέλος, θέλω να κλείσω με ένα ντουετάκι που ξεκίνησε μαζί πριν από μία διετία τον Άκη και την Ελένη, με την καταπληκτική έμπνευση που είχα, ξεκίνησαν κοιτώντας ο ένας τον άλλον στραβά κι έχουν γίνει το πιο αχώριστο ντουέτο. Σας ευχαριστώ και υποκλίνομαι για την υπομονή σας, την αντοχή σας και την αγάπη σας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Γεια σας»!

Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου;