Η Ελένη Μενεγάκη ξεσπά για δημοσίευμα: «Έχω τεράστια υπομονή! Δεν με ξέρετε καλά»!

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια στέλνει αυστηρό μήνυμα με αφορμή αυτά που γράφονται για την ίδια.

Με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει πρόσωπα της showbiz, μεταξύ αυτών και την Ελένη Μενεγάκη, να καταφεύγουν σε βελονίστρια για να χάσουν κιλά, η παρουσιάστρια ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

[dfp_ads id=236982]

«Διάβαζα σήμερα στην Espresso για μία βελονίστρια που με έχει πελάτισσα. Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου βελονισμό, δεν τα πιστεύω εγώ αυτά. Εγώ ακόμα και την εποχή που κάπνιζα, είπα απλά ένα πρωί ότι δεν θα ξανακαπνίσω και απλά δεν ξανακάπνισα. Εγώ σε αυτές τις λύσεις πιστέυω. Στις λύσεις ότι τώρα θα μου κάνεις αυτό και θα ξυπνήσω αύριο το πρωί και δεν θα πεινάω -μπορεί να γίνεται και σε κάποιους ανθρώπους να πιάνει- εγώ πιστεύω στη δύναμη του μυαλού. Το θέλω; Θα το κάνω. Έχω υπομονή; Τεράστια! Όλοι οι άλλοι δεν έχουν. Εγώ; Δεν με ξέρετε καλά! Ούτε βελονίστριες γνωρίζω -μακάρι η γυναίκα να είναι πολύ καλή, μακάρι να έχει και τις υπόλοιπες πελάτισσες και μακάρι να βρει και άλλες, εμένα πάντως δεν με έχει.

Νομίζετε ότι εγώ γεννήθηκα αδύνατη; Είναι λάθος να το πιστεύετε αυτό. Γέννησα τη Μαρίνα σας θυμίζω, γύρισα πίσω και είχα τα ίδια κιλά. Για ρωτήστε με που το καλοκαίρι ξανάφαγα, είχα και τα κιλά, πήρα και τα παραπάνω και είπα γυρνώντας να μπω σε ένα προγραμματάκι να τα μαζέψω. Το αποτέλεσμα το είδα μετά από ένα χρόνο. Έτσι μένει το βάρος σωστό στο σώμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.