Ελένη Μενεγάκη – To «καυτό» ατύχημα στο λούνα παρκ: «Ευτυχώς ήμουν 20 χρονών, δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου»

Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

Για το περιστατικό στην Κίνα, όπου ένα τρενάκι σε λούνα παρκ έμεινε κρεμασμένο ανάποδα για μισή ώρα, συζητούσαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, θυμήθηκε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην ίδια πριν από αρκετά χρόνια, όταν σηκώθηκε η μπλούζα της ενώ βρισκόταν σε ταψί του λούνα παρκ.

«Άσε που μπορεί να πάθουν κι αυτό που είχαμε πάθει εμείς, να τους πέσουν οι μπλούζες ανάποδα. Θα μου πεις, ποιος θα βλέπει εκεί πάνω; Αλλά εσένα που σου συμβαίνει, να μην το σκεφτείς;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μου έχει συμβεί εμένα στο ταψί, ευτυχώς ήμουν 20 χρονών και δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου. Έφυγε η μπλούζα! Τάκα τάκα, γεια σου μπλούζα, καλοκαίρι, καλώς ήρθατε! Και πως να σηκώσεις τη μπλούζα, αφού κρατιέσαι;

Χτυπάει το ταψί κι εσύ κρατιέσαι, με ιδρωμένες παλάμες. Κατεβαίνει η μπλούζα, μαζεύτηκε ο κόσμος, τι κάνεις εκείνη την ώρα; Αφήνεις τα χέρια, να πέσεις κάτω και να σπάσεις πόδια, κεφάλια κλπ; Λες, εντάξει, θα σταματήσει το ταψί… Πολλά συμβαίνουν».