Ελένη Μενεγάκη: Τα σχόλια για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την παραγωγή του Survivor

Ελένη Μενεγάκη
Το φαγητό που έπαιρναν οι παίκτες του Survivor από τους ντόπιους και το μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη σχολιάστηκε από την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιώργος Τανιμανίδης στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού, θέλησε να επιπλήξει λεκτικά τους παίκτες του Survivor για τις «παράνομες» μπουκιές τους.

Survivor: Χαμός με το φαγητό που πήραν οι παίκτες από τους ντόπιους! Έδωσαν εξηγήσεις Αγγελόπουλος – Σπαλιάρας!

«Συζητούσαμε με την Ελένη το πρωί στο καμαρίνι και μου έλεγε: «Ψιλοτρώγαν τελικά, για αυτό λέγαμε η Λάουρα πως δεν έχει αδυνατίσει. Είδες; Δεν τους πήραν χαμπάρι». Λέω αποκλείεται να μην τους πήραν χαμπάρι, απλά σου λέει από το να πεθαίνουν από την πείνα, το να πάρουν κι ένα φρατζολάκι τέτοιο, δεν λέει και τίποτα μωρέ» είπε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τα όσα προβλήθηκαν χθες αναφορικά με το φαγητό που έβρισκαν από τους ντόπιους Μαχητές και Διάσημοι.

«Εγώ έκανα αυτή την κουβέντα με την Ελένη η δυο μας και μπαίνω σήμερα και διαβάζω «Η απάντηση του Χανταμπάκη» την οποία δεν θέλω να πω με δικά μου λόγια, γιατί ο καθένας μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δημιουργήσει ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει. Ας δούμε τι είπε και ο Χανταμπάκης πάνω σε αυτό…» είπε συνεχίζοντας η Ελένη Μενεγάκη και διάβασαν το μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη αναφορικά με το περιστατικό…

Survivor: Ο Στέλιος Χανταμπάκης σπάει τη σιωπή του για το μυστικό του Ντάνου

«Ποια η ανάγκη να το πουν τώρα αυτό;» αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Την ίδια απορία είχα. Και να μην μας το πουν δεν μας πειράζει, τι μας νοιάζει;» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Από τη στιγμή που το ξεπέρασες και δεν ξανάγινε και που δεν μαθεύτηκε και ποτέ…»

«Γιατί φοβούνται μήπως το πει κάποιος από αυτούς που αποχώρησαν και οι οποίοι δείχνουν να είναι λίγο ενοχλημένοι με την παραγωγή» επισήμανε η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

«Πάλι αυτό δεν το καταλαβαίνω. Καλά αυτό το κομμάτι με το φαγητό. Και σε αυτό δίκιο δίνω. Λέω αν ήμουν σε αυτή την παραγωγή και έβλεπα ότι πραγματικά οι άνθρωποι υποφέρουν και βρήκαν ένα πιτάκι. Βρήκαν ένα ψωμάκι. Όκει. Τι έγινε; Αλλάζει το κόνσεπτ του παιχνιδιού; Το έφαγαν. Και τί έγινε; Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να έχεις και κάτι άλλο με την παραγωγή. Η παραγωγή το πάει πάρα πολύ ωραία και πολύ σωστά από ό,τι βλέπουμε. Δεν ξέρω, δεν δουλεύω εκεί, δεν είμαι στην  παραγωγή, σαν εικόνα έτσι όπως το βλέπω» είπε η Ελένη Μενεγάκη αναφορικά με την παραγωγή του Survivor.