Ελένη Μενεγάκη: Συγκλονισμένη από τη δολοφονία του Άλκη

Ελένη Μενεγάκη

"Κανείς μας, νομίζω, όσο και να προσπαθεί, όσο και να θέλει, δεν μπορεί να μπει στην ψυχή αυτής της γυναίκας. Με κανέναν τρόπο", είπε η Ελένη Μενεγάκη για την μητέρα του Άλκη.

Με τις εξελίξει στο θέμα της δολοφονία του 22χρονου Άλκη ασχολήθηκε και η εκπομπή Ελένη. Με αφορμή τα όσα δήλωσαν οι γονείς του αδικοχαμένου νέου, η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε να είσαι συγκλονισμένη όσο ποτέ…

«Όλοι στη θέση αυτής της μάνας μπαίνουμε, γι’ αυτό αισθανόμαστε ακόμα πιο έντονα όλα αυτά τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν.  Κανείς μας, νομίζω, όσο και να προσπαθεί, όσο και να θέλει, δεν μπορεί να μπει στην ψυχή αυτής της γυναίκας. Με κανέναν τρόπο», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ελπίζω ποτέ να μην ξαναδούμε κάτι αντίστοιχο. Κανένας γονιός, καμία μάνα, καμία αδελφή, καμία φίλη δεν μπορεί να φανταστεί ότι άνθρωπος δικός της θα βγει από το σπίτι και δεν θα προλάβει να τον αποχαιρετήσει γιατί θα του συμβεί κάτι τόσο σκληρό. Τόσο… Τι να πω; Δεν υπάρχουν λόγια! Δεν υπάρχουν λόγια», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη πιάνοντας το κεφάλι της.