Η Ελένη Μενεγάκη στρίμωξε τον Γιώργο Παπακώστα για τη νέα του σύντροφο!

Γιώργος Παπακώστας

Κοκκίνισε ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη. Δεν μπορούσε να ξεφύγει από το βλέμμα της...

Τα ταξίδια του στο Μπαχρέιν πυροδότησαν τις ερωτήσεις της Ελένης Μενεγάκη και το ένα έφερε το άλλο.  «Εγώ εκεί πέρα πηγαίνω για δουλειά, δεν ασχολούμαι με γυναίκες» είπε ο Γιώργος Παπακώστας. «Δεν πειράζει, ασχολούνται οι γυναίκες μαζί σου, γιατί είσαι νόστιμο αγόρι. Δεν με κοιτάς στα μάτια και μου βάζεις ιδέες» άφησε η Ελένη Μενεγάκη το υπονοούμενο της και όλοι ξέρουν πως αυτά δεν γίνονται τυχαία, αφού εδώ και λίγες μόλις ημέρες δημοσιεύματα θέλουν τον σεφ της εκπομπής να έχει έρθει κοντά με την εντυπωσιακή Ιωάννα Μπέλλα.

[dfp_ads id=236982]

«Ρε Ελένη με αυτά που μου λες δεν πρόκειται να βρω γυναίκα ποτέ» είπε ακολουθούμενος από το άγρυπνο βλέμμα της παρουσιάστριας που έψαχνε να βρει απαντήσεις και «πείραζε» συνέχεια τον συνεργάτη της.

«Άμα δε βρεις εσύ γυναίκα ποιος θα βρει; Μας δουλεύει ρε παιδιά; Έλεος! Εσύ για να τα λες αυτά, θα πει ότι σε έχουν πιάσει οι μοναξιές σου. Θες παρέα; Είσαι έτοιμος για σχέση; Κάτι γίνεται μου φαίνεται για να τα λες αυτά. Ειδάλλως δεν θα σε ένοιαζε, βρεις δεν βρεις γυναίκα και τι έγινε» συνέχισε να «πιέζει» η Ελένη ΜΕνεγάκη.

«Πο Πο ρε φίλε, που έχω μπλέξει. Το κοκκίνισμα είναι από τον ήλιο της Βουλιαγμένης» είπε ο Γιώργος Παπακώστας που «στριμώχτηκε» για τα καλά.

«Ξέρεις πόσο εύκολο που είμαι τώρα που σε γνωρίζω. Όταν σε γνωρίζει κανείς δεν καταλαβαίνει τι ρόλο παίζεις, αλλά τώρα πια σου έχω φτιάξει το βιβλίο ακριβώς, ποιος είσαι. Έχω πάθει πλάκα μαζί σου! Με την τρέλα που κουβαλάς και την παιδικότητα που έχεις ακόμα», κατέληξε η Ελένη που άφησε την κουβέντα ίσως για κάποια επόμενη φορά…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!