Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της: «Την απολαύσατε τη φετινή δοκιμασία;»

Ελένη Μενεγάκη

"Υπάρχει μαγιά όμως. Αν πρέπει να το κάνεις από την αρχή, έχει μια δυσκολία και θέλει λίγο χρόνο" ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Για το αν απόλαυσαν τη φετινή τηλεοπτική τους εμπειρία οι συνεργάτες της αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη ενόψει της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν. Η παρουσιάστρια, αφού έλαβε τις απαντήσεις, έκανε κι η ίδια ένα μικρό απολογισμό της φετινής χρονιάς.

«Έτσι, όπως φτάνει στο τέλος αυτή η σεζόν, πραγματικά αυτή τη δοκιμασία την απολαύσατε;» ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά «απόλυτα». «Ελένη τι σου λέει το πρόσωπό μου; Δεν το απόλαυσα; Ήταν απολαυστικά, γνώρισα νέους συνεργάτες και πέρασα πολύ ωραία» αποκρίθηκε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Φέτος το απολάμβανα κάθε μέρα αλλά επειδή του χρόνου εδώ θα είμαστε όπως είπες, έχω την αίσθηση ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα» είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η συζήτηση έκλεισε με την Ελένη Μενεγάκη να σημειώνει: «Θα είναι. Σκέψου ότι φέτος γνωριστήκαμε. Είναι η αρχή, μην το ξεχνάμε. Δεν είναι εύκολο. Αλλιώς είναι να λες κάθε δυο χρόνια αλλάζει ένα πρόσωπο. Υπάρχει μαγιά όμως. Αν πρέπει να το κάνεις από την αρχή, έχει μια δυσκολία και θέλει λίγο χρόνο. Είναι σαν τους συμμαθητές στο σχολείο που δεν λες αγαπηθήκαμε από την πρώτη ημέρα αλλά μου αρέσει που είμαι σε αυτήν την τάξη. Πάμε να τη ζήσουμε όλη τη χρονιά;»