Ελένη Μενεγάκη σε Ζένια Μπονάτσου: «Ένα πράγμα πάντα με βασάνιζε…»

Ελένη Μενεγάκη

«Εμείς θα κάνουμε μια συμφωνία, αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε ρωτήσω κάτι που δεν θα ήθελες ποτέ να σε ρωτήσω...»

Μπορεί να την ξέρει από όταν βρισκόταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας της, αλλά η Ζένια Μπονάτσου βρέθηκε πρώτη φορά για μια τετ α τετ κουβέντα με την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της και η παρουσιάστρια προσπάθησε να την κάνει να αισθανθεί όσο πιο άνετα μπορούσε, αλλά και να λύσει τις απορίες που είχε στο μυαλό της.

«Επειδή έχεις ζήσει τη δημοσιότητα από πολύ κοντά, σαν να γεννήθηκες πραγματικά πάνω στο σανίδι, αυτό το κομμάτι το οποίο το έχει το επάγγελμα το οποίο ακολούθησες που δεν είναι πάντα το ευχάριστο, το βγάλτε μας φωτογραφίες και εξώφυλλα, έχει και το άλλο, τις στιγμές που δεν θέλεις, που δεν θα ήθελες να ακούσεις ή να πεις κάποια πράγματα, αυτό το κομμάτι δεν σε φόβισε ποτέ; Δεν σου ήταν ποτέ αποτρεπτικό στο μυαλό σου για το επάγγελμα αυτό;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Καταρχάς το ότι από μικρή μεγάλωσα σε μια δημοσιότητα, δεν είναι επιλογή δική μου. Τώρα είναι το χειρότερο μου το να προβάλλομαι, να πρέπει να μιλήσω για εμένα και για διάφορα άλλα που με ρωτάνε», είπε η Ζένια Μπονάτσου και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε:

«Εμείς θα κάνουμε μια συμφωνία, αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε ρωτήσω κάτι που δεν θα ήθελες ποτέ να σε ρωτήσω, παρότι δεν έχουμε μιλήσει πιο πριν, όπως δεν μιλάω με κανένα καλεσμένο, υπάρχει κάτι που θες να μου πεις ότι «Ελένη αυτό είναι το μόνο που δεν θέλω να το πιάσουμε καθόλου;»

«Η αλήθεια είναι ότι επειδή συνέχεια με ρωτάνε για τα προσωπικά μου, τα οικογενειακά μου βασικά, κάθε φορά αναλωνόμαστε στο θέμα της οικογένειας. Τυχαίνει να βρίσκομαι σε μια τέτοια οικογένεια με πολλά γνωστά πρόσωπα, αλλά εγώ είμαι ένα άλλο κομμάτι», είπε με συστολή η Ζένια Μπονάτσου και η παρουσιάστρια ρώτησε αυτό που είχε στο μυαλό της:

«Την οικογένεια σου τη γνωρίζουμε όλοι. Δεν θέλω κάτι από αυτά. Αν θέλω κάτι να σε ρωτήσω κι έχει ενδιαφέρον για εμένα για παιδιά που είναι διάσημων γονέων, ένα πράγμα πάντα με βασάνιζε και ήθελα να μπω στην πλευρά των παιδιών, πώς ήταν τα παιδιά αυτά σε σχέση με το σχολείο και τους συμμαθητές τους. Αυτό με ενδιαφέρει. Αν εσένα σου δημιουργούσε βάρος το ότι ήσουν ένα παιδί πασίγνωστο μέσα στο σχολείο. Δεν με νοιάζει η σχέση με την οικογένεια σου. Μέχρι εκεί που πρέπει να ξέρουμε τα ξέρουμε. Αυτό το παιδάκι όταν ήταν στα 8 – 10 και έβλεπε ότι η προσοχή πέφτει πάνω σε αυτούς τους πολύ γνωστούς γονείς, αυτό εσένα σε έφερνε σε δύσκολη θέση;»

«Δεν με αντιμετώπιζαν κάπως διαφορετικά. Είμαι ένα παιδί σαν όλα τα υπόλοιπα», απάντησε η καλεσμένη της.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!