Ελένη Μενεγάκη: «Ψήφισα στο ίδιο σχολείο με τον Μητσοτάκη, τα δυο μου παιδιά ψήφισαν πρώτη φορά»

Ελένη Μενεγάκη

"Λέω ας πάω το μεσημέρι που είναι πιο ήσυχα τα πράγματα, γιατί λέω η ώρα του φαγητού θα είναι η πιο ήσυχη ώρα".

Μία μέρα μετά τις Εθνικές Εκλογές 2023, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της ψήφισαν για πρώτη φορά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε ότι επέλεξε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα την ώρα που έχει τον λιγότερο κόσμο.

«Ψηφίζαμε στο ίδιο σχολείο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Λέω ας πάω το μεσημέρι που είναι πιο ήσυχα τα πράγματα, γιατί λέω η ώρα του φαγητού θα είναι η πιο ήσυχη ώρα. Και μου είπαν «εδώ ψηφίζει ο κος Μητσοτάκης, ήταν εδώ το πρωί, είχαμε κάμερες, κα Μενεγάκη που ήσασταν». Λέω εγώ «Που ήμουν; Σπίτι μου. Εμένα είναι αυτή ώρα μου»…», είπε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας.

«Τα δύο μου παιδιά ψήφισαν για πρώτη φορά, ο ένας 20 και η άλλη 18. Με τα μεγάλα παιδιά κάναμε ολόκληρη συζήτηση και για τα πιο απλά πράγματα…», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Αν γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω και θυμηθούμε τι δική μας πρώτη φορά. Όλοι την πρώτη τους φορά τα έχουν λίγο χαμένα.

Εγώ το μόνο που ήθελα πραγματικά από τα παιδιά μου και ελπίζω να τα καταφέρουμε -γιατί εγώ στη δική μου εποχή δεν θυμάμαι να μας έλεγε κάποιος ότι πρέπει να έχεις άποψη και να ψηφίζεις-, το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό γιατί εγώ δεν το είχα».